Referanser

 • Blå transportbil fra Blå Kurér AS Med Blå Kurér er lasten i trygge hender
  17/11/2021 - Blå Kurér
  Med Blå Kurér er lasten i trygge hender

  Maxeta AS leverer elektroteknisk utstyr til norske bedrifter i flere ulike bransjer. De er agentur og grossist for en rekke ledende internasjonale leverandører, samtidig som en stor del av omsetningen kommer fra egenproduksjon. Med kunder over hele landet er gode transportleverandører helt avgjørende. Til å frakte produkter mellom Vestfold og Oslo, og nedover mot Sørlandet, bruker Maxeta tjenestene til Blå Kurér.

  Les mer
 • Blå lastebil på vei med skog i bakgrunn – Blå Kurér kan det de driver med
  17/11/2021 - Blå Kurér
  – Blå Kurér kan det de driver med

  Bokbinderiet Johnsen AS er Norges eneste selvstendige bokbinderi, og holder til i Skien. Hver dag har de store volum bøker som skal leveres ut til hele landet. De var en av Blå Kurérs aller første kunder, og er like fornøyde i dag som de var i 1999.

  Les mer
 • Mørk blå bil fra Blå Kurér AS på veien NICHE gir Blå Kurér terningkast 6
  17/11/2021 - Blå Kurér
  NICHE gir Blå Kurér terningkast 6

  NICHE Norway AS leverer komplette løsninger med møbler og maskiner til restauranter, hoteller og alle typer profesjonelle kjøkken. Blant annet er de eneste leverandør i Norge som kan levere komplett kjøkken og sitteplasser til 100 personer på bare tre dager. For å få varer og løsninger ut til kundene sine på kortest mulig tid, bruker de transporttjenester fra Blå Kurér. Logistikk- og lageransvarlig i NICHE, Arill Nibe, gir Blå Kurér og deres transportører terningkast 6.

  Les mer

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Ta kontakt med Blå Kurér i dag, så vil vi finne løsninger spesielt tilpasset din bedrift.

Kontakt oss