Elektroniske løsninger

I en hektisk hverdag kan manuell ordrebehandling bli tidkrevende og uoversiktlig. Mange transportbrukere har i dag innført elektroniske løsninger knyttet til sin ordrebehandling. Fordelen med dette er blant annet redusert manuell håndtering, sanntidsoppdateringer på sendinger og all ordrehistorikk samlet på ett sted.

Bedre kundeservice

Med våre elektroniske løsninger kan du til og med la systemet sende automatiske tilbakemeldinger til dine kunder via e-post eller SMS, i takt med at arbeidet med transporten utvikler seg. Du sparer tid, samtidig som dine kunder får bedre service.

Ikon - telefon

Kontakt oss i dag!

Har du spørsmål om våre elektroniske løsninger? Kontakt oss for mer informasjon.

Kontakt oss

Fordeler med elektroniske løsninger

Vi tilbyr to ulike løsninger for elektronisk ordrebehandling: EDI og kundeweb via våre nettsider. Begge løsningene gir deg tilgang på din transportinformasjon og gjør deg mer tilgjengelig for dine kunder.

Med disse elektroniske løsningene får du også mulighet til å:

  • booke transport
  • be om status for pågående oppdrag
  • søke i historikk, eksportere historikk til Excel
  • se digitale signaturer og/eller skannede fraktbrev
  • skrive ut fraktdokumenter på ordre (SIS, CMR, etiketter)
  • gjøre prisforespørsler
  • skrive ut fakturaer

Hvordan fungerer booking via web?

For mindre antall bestillinger og med mindre hyppighet kan kundeweb være et veldig godt alternativ. Du registrerer kun en brukerprofil via linken på vår hjemmeside og vi oppretter et passord som blir din unike bruker-ID. Da vil tilgangen blir åpnet, slik at bestilte ordre videreføres direkte til vårt lasteplanleggingsverktøy. Vi bekrefter ordren eller kontakter deg dersom ytterligere informasjon er nødvendig. Når du har fått tilgang stiller du selv inn ordrebildet slik at det passer din virksomhet. Ordrestatuser vil praktiseres på samme måte i EDI-funksjonen.

Logg inn i vårt kundeweb her.

Hva er EDI?

For kunder med flere forsendelser og et større antall bestillinger passer EDI som et bestillingsverktøy. Da kreves en fast integrasjon mellom deg som kunde og vårt operativsystem. Kundens produserte ordre kan slippes over til vårt system og derifra rett inn i lasteplanleggingen. Ordrestatuser vil da være tilgjengelige.

Har du flere spørsmål?

Det er kjapt og enkelt å registrere informasjon i et oppdrag via vårt kundeweb eller med vår EDI-løsning. Har du flere spørsmål om våre elektroniske tjenester? Kontakt oss gjerne her for mer informasjon.

hCaptcha