Ekspress

Behovet for ekspressfrakt oppstår gjerne uventet og til uforutsigbare tider. Oppdraget må iverksettes straks og leveres direkte til mottaker uten forsinkelser. Vi tilbyr derfor ekspresstjenester som igangsettes så rask det lar seg gjøre.

Vi har spesialisert oss på ekspressfrakt for bedriftskunder på Østlandet som ønsker at varene leveres samme dag. Med sjåfører som er strategisk plassert i vårt dekningsområde, kan vi sørge for en omgående og hurtig ekspressfrakt.

Lang erfaring med ekspress

Blå Kurér har mange års erfaring med denne type transportoppdrag, både til lokale, regionale, nasjonale og internasjonale destinasjoner. Alle våre biler er utstyrt med GPS-sporing, slik at vi til enhver tid kan gi deg som oppdragsgiver nøyaktig informasjon om hvor ekspressforsendelsen din befinner seg.

Ikon - telefon

Kontakt oss utenfor normal åpningstid

Vi har forståelse for at behovet for ekspressfrakt kan oppstå til alle døgnets tider. Derfor har vi en vakttelefon hvor du kan nå oss utenfor ordinære åpningstider.

404 12 788

Ekspresslevering i Vestfold og Telemark, Viken, Oslo og Sørlandet

Vårt faste dekningsområde av ekspresslevering på samme dag er Grenland, Oslo, Akershus, Telemark, Sørlandet og nedre delen av Buskerud. For å sikre hurtig henting av forsendelser, har vi spredt våre sjåfører strategisk over hele dekningsområdet.

Dersom du ønsker pålitelige ekspresslevering eller har spørsmål om våre tjenester, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Mulighet for flyfrakt

Via våre samarbeidspartnere har vi også mulighet til å tilby deg flyfrakt ved behov. Ved slike tilfeller sørger vi for transporten helt til mottakeren har mottatt varen.

Les mer om flyfrakt.

Internasjonale ekspressoppdrag

Vi utfører også internasjonale ekspressoppdrag. Da tar vi også ansvar for spedisjon og fortolling av dine varer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe eller være involvert underveis i prosessen.

Kontakt oss i dag!

Ønsker du en pålitelig og punktlig ekspressfrakt i området Grenland, Vestfold, nedre del av Buskerud, Sørlandet, Akershus og Oslo, er det bare å ta kontakt med oss på telefon, e-post eller skjemaet her på nettsidene.

hCaptcha