Et effektivt og sikkert transporttilbud

Blå Kurér AS har som målsetning å tilby bedriftskunder som er etablert i nedre del av Telemark, Vestfold, nedre del av Buskerud, Oslo og Akershus samt Sørlandet et langsiktig, effektivt og sikkert transportrutetilbud. 

Om oss

Blå Kurér et veldrevet og innarbeidet transportfirma spesialisert på bud- og transporttjenester der fleksibilitet, kvalitet og leveringspunktelighet er helt avgjørende i kundens transportbehov. Blå Kurér fokuserer spesielt på den personlige kommunikasjonen med kundene. Med det ønsker vi å etablere tillit og trygghet og til en hver tid være oppdatert på kundens behov.

Målsetting

De fleste transportselskapene kan ved første øyekast oppfattes som svært like. Det er ikke tilfelle. Alle vil ha sine særegenheter ut ifra valg av de tjenestene som tilbys og bedriftskulturer. Vi er tro mot vår målsetning som er grunnstammen i vår kultur og hvordan vi skal oppleves av våre kunder og leverandører.

Blå Kurér skal være den foretrukne transportleverandøren på ekspressleveringer og sammedagsleveringer mellom Oslo/Akershus og Grenland, helt uten bruk av omlastningsterminaler.

Derfor har vi konstant fokus på:

  • kunnskap og erfaring
  • dyktige transportører/medarbeidere
  • kreativitet og presisjon i vår utførelse
  • stabilt og profesjonelt forhold til våre kunder
  • naturlig tillitsforhold til kunder og leverandører
  • markedsriktige priser

Vår kunnskap er ditt redskap.

Historie

I mange år har Blå Kurér levert stabile sammedagsleverings- tjenester til bedriftsmarkedet mellom Grenland og Oslo. Behovene for slike tjenester ser ikke ut til å avta, definitivt heller det motsatte. Den utfordringen tar vi!

Blå Kurér ble etablert i 1999 med adresse Porsgrunn. Grunnleggerne Glenn og Kjell Falbach opparbeidet og utviklet selskapet til en av Østlandets største transportbedrifter innenfor direkte dør til dør leveringer. I 2009 ble Blå Kurér solgt som et datterselskap til Transportsentralen Oslo AS. Transportsentralen Oslo AS ønsket å utvide sitt forretningsområde og geografiske nedslagsfelt med en strategisk avdeling i Vestfold og Telemarks -regionen. Med Blå Kurér sin markedsposisjon og Transportsentralen sin tyngde og størrelse, generer dette positive synergier for begge selskapene og deres kunder. Transportsentralen Oslo AS er i dag en av landets største transportsentraler og eier i tillegg til Blå Kurér AS, også Moss Transportforum AS i Moss.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Ta kontakt med Blå Kurér i dag, så vil vi finne løsninger spesielt tilpasset din bedrift.

Kontakt Oss