Blå lastebil på vei med skog i bakgrunn

– Blå Kurér kan det de driver med

Bokbinderiet Johnsen AS er Norges eneste selvstendige bokbinderi, og holder til i Skien. Hver dag har de store volum bøker som skal leveres ut til hele landet. De var en av Blå Kurérs aller første kunder, og er like fornøyde i dag som de var i 1999.

Elin Margrethe Hanssen har blant annet ansvar for logistikk i Bokbinderiet Johnsen AS, og er en av dem som holder i kommunikasjonen med Blå Kurér.

– Vi bruker Blå Kurérs ruter som går fra Skien til Oslo halv 10 nesten daglig, ettermiddagsbilen med levering Oslo omegn benytter de seg også ofte av. Alt vi ikke kan levere Oslo og omegn med egne biler tar Blå Kurér seg av. Det er ofte store volum og da må vi ha hjelp om vi ikke har kapasiteten selv, forteller Hanssen.

Bokbinderiet Johnsen AS har store volum bøker som skal ut til trykkerier og forlag over hele Norge. For dem er det svært viktig å ha en pålitelig transportør.

– Vi er i siste leddet av produksjonskjeden, og kundene våre forventer rask leveranse Da må vi ha en pålitelig transportør sier hun.

Aldri noe tull med Blå Kurér

Hanssen er svært fornøyd med Blå Kurérs tjenester.

– Det er aldri noe tull med dem, alt er helt suverent! De er ekstremt flinke og greie, og alt løser seg alltid. Noen ganger går ikke ting helt etter planen her hos oss, men transporten  løser seg alltid. Innimellom trenger de expressbiler og ekspressleveringer med fly hit og dit, Blå Kurer snur seg rundt og finner raskt en god løsning forteller en fornøyd Hanssen.

Veldig trofaste mot Blå Kurér

– Vi har vært kunde helt siden starten, og jeg tror vi var en av deres første kunder. Vi er kjempefornøyde, og derfor veldig trofaste. Ekspeditørene er flinke og pålitelige, og alle på kontoret er veldig hyggelige å prate med. Blå Kurér kan det de driver med, slår hun fast og legger til at hun kan anbefale de til alle andre bedrifter med transportbehov.

Har du behov for en pålitelig transportleverandør på Østlandet? Ta kontakt for en hyggelig prat!

0