Faste distribusjonsløsninger

Blå Kurér tilbyr transportløsninger for bedrifter som ikke har behov for eller ikke ønsker å eie egne transportmidler eller ansette personell for å utføre leveransene. Våre faste distribusjonsløsninger egner seg for bedrifter med behov for stabilitet og forutsigbarhet.

Individuelt tilpasset transportløsning

Vi tar alltid utgangspunkt i kundens transportbehov, og utformer distribusjonsløsninger spesielt tilpasset den enkelte kunde. Våre transportører har lang erfaring, er svært profesjonelle, tar alltid hensyn til dine behov og behandler dine varer med varsomhet. Velger du Blå Kurér, får du en forutsigbar og langsiktig samarbeidspartner.

Ikon - telefon

Kontakt oss i dag!

Har du behov for en fast distribusjonsløsning? Kontakt oss her for mer informasjon.

Kontakt oss

Lokale og regionale oppdrag

Vi påtar oss både lokale og regionale oppdrag. Våre sjåfører er lommekjent i vårt dekningsområde og har ingen problemer med å finne frem til riktig adresse. Ved behov leverer vi også transporttjenester på regionalt nivå, og via våre samarbeidspartnere kan vi levere tjenester både internasjonalt og ved hjelp av flyfrakt.

Har du behov for transport over lange avstander? Les mer om flyfrakt her.

En kontinuerlig og forutsigbar løsning

Ettersom transportoppdragene dekker forskjellige behov ut ifra kundenes ønsker og tilpasninger, varierer de i omfang og varighet. Uavhengig av hvilken type distribusjonsløsning du ønsker, vil vi finne en løsning som passer for deg og din bedrift.

Kravspesifikasjonene nedfelles i en distribusjonsavtale som sikrer kontinuitet og forutsigbarhet i samarbeidet.

Kontakt oss for et pristilbud på trygg og hurtig levering 

Når vi utfører distribusjonstjenester kan du være trygg på at dine forsendelser er i trygge hender og at de kommer hurtig og punktlig fram til mottaker. Vi organiserer distribusjonstjenester og levering til nærmeste flyplass eller direkte til mottaker. Dette bestemmer du.

hCaptcha