Budtjenester

Alle bedrifter har ulike behov for transport og frakt av varer. Behovet består av en sammensetning av faktorer tilknyttet etterspørsel, geografiske dekningsområder og tidsintervaller. Vi jobber kontinuerlig for at våre budbiltjenester skal dekke de behovene du har.

Bredt spekter av budtjenester

Vi tilbyr våre kunder et bredt spekter av budbiltjenester. Det innebærer at vi utfører alt fra sporadiske enkeltoppdrag med varebil eller budbil, til mer omfattende oppdrag og frakt av større partier med lastebil.

Ikon - telefon

Kontakt oss i dag!

Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale og et uforpliktende pristilbud.

Kontakt oss

Individuelt tilpasset leveranse

I Blå Kurér er vi klar over at alle behov er ulike. Derfor avtaler vi alltid leveringsbetingelsene for et transportoppdrag i hvert enkelt tilfelle. Det gir deg mulighet til å beskrive dine behov og ønsker, slik at vi kan tilpasse oss disse så langt det lar seg gjøre.

Våre kunder opplever at vi er fleksible og tilgjengelige. Les mer om hvordan vi opererer for å gi deg det beste tilbudet i Oslo, Buskerud, Vestfold, Grenland og på Sørlandet.

Behov for gjentagende budtjenester?

For bedrifter med gjentagende behov for budtjenester anbefaler vi å nedfelle kravspesifikasjonene i en fraktavtale. Det vil sikre forutsigbarhet i utførelsen og samtidig gi deg kontroll over fraktkostnader.

Vi tilbyr også faste distribusjonsløsninger for deg som har behov for stabilitet og forutsigbarhet. Les mer om våre faste distribusjonsløsninger.

Kontakt oss i dag!

Vi vil gjerne hjelpe deg med frakt og transport! Kontakt oss her for en samtale om dine behov og hvordan vi kan bistå deg.

hCaptcha