Flyfrakter

Vi har forståelse for at det noen ganger kan haste med å få en vare sendt. Derfor tilbyr vi, via våre samarbeidspartnere og vårt store, profesjonelle kontaktnettverk, frakt av varer med fly. Når vi frakter dine varer, sørger vi alltid for at varen kommer trygt frem til mottaker så raskt som mulig.

Ikon - telefon

Kontakt oss i dag!

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale og et uforpliktende pristilbud.

Kontakt oss

For varer med hasteverdi

I enkelte tilfeller kan forsendelser ha høy hasteverdi. Vi har forståelse for at slike situasjoner kan dukke opp, og ønsker å tilby våre kunder muligheten for flyfrakt. Frakten forutsetter imidlertid at varen du ønsker å sende ikke er for stor eller for tung, men hvis det lar seg gjøre, sørger vi for at varen kommer frem.

Har du en vare du ønsker å sende med fly? Eller ønsker du mer informasjon om flyfrakt? Kontakt oss her, så skal vi svare deg på dine spørsmål.

Vi sørger for transporten

Vi har et stort og stabilt nettverk av samarbeidspartnere som vi har full tillit til. Sammen med disse sørger vi alltid for transporten helt til den har nådd frem til leveringsadressen eller til nærmeste flyplass, hvor mottaker selv kan hente forsendelsen.

Vi tilbyr også ekspressfrakt med bil. Les mer om ekspressfrakt.

Kontakt oss for mer informasjon

Vi bistår deg gjerne ved behov for flyfrakt. Kontakt oss her dersom du har spørsmål om tjenesten eller ønsker et pristilbud.

hCaptcha