Lokalruter

For bedrifter som ikke ønsker å eie egne transportmidler eller benytte eget personell til å utføre leveranser i nærområdet, er Blå Kurér et ypperlig alternativ. Våre lokalruter er fleksible og tilpasset eventuelle sporadiske behov.

Avtal ønsket tid for levering

Vi ønsker å tilpasse våre lokale ruter til lokale bedrifters behov for transport og leveranse. Derfor avtaler vi gjerne ønsket tidspunkt for levering med deg ved bestilling. Dersom du bestiller transport før klokken 10.00, utføres oppdraget i løpet av inneværende dag.

Ikon - telefon

Kontakt oss i dag!

Høres våre lokalruter ut som et tilbud for deg? Kontakt oss gjerne for et uforpliktende pristilbud.

Kontakt oss

Både varebiler og lastebiler

Våre lokale ruter i Vestfold og Grenland betjenes av både varebiler og lastebiler. Dermed er det mulig for deg å bruke våre transporttjenester til å frakte både små og store leveranser. Våre transportører er profesjonelle og har lang fartstid i bransjen. Hos oss er du og dine varer langt mer enn bare et sendingsnummer.

Blå Kurér tilbyr også budbiltjenester i Vestfold. Les mer om våre budbiltjenester.

Avganger hele dagen

Avgangene på våre lokale ruter starter tidlig på morgenen og fortsetter kontinuerlig gjennom hele arbeidsdagen. Dette gir deg stor fleksibilitet og frihet til å få varene dine hentet og levert når du har behov for det.

Blå Kurér er det ideelle valget for deg med behov for transporttjenester i Grenlandsområdet og Telemark for øvrig. Les mer om våre tjenester i området.

Kontakt oss i dag!

Du er velkommen til å ta kontakt med oss for å diskutere hvordan våre løsninger kan dekke dine behov.

hCaptcha