Mørk blå bil fra Blå Kurér AS på veien

NICHE gir Blå Kurér terningkast 6

NICHE Norway AS leverer komplette løsninger med møbler og maskiner til restauranter, hoteller og alle typer profesjonelle kjøkken. Blant annet er de eneste leverandør i Norge som kan levere komplett kjøkken og sitteplasser til 100 personer på bare tre dager. For å få varer og løsninger ut til kundene sine på kortest mulig tid, bruker de transporttjenester fra Blå Kurér. Logistikk- og lageransvarlig i NICHE, Arill Nibe, gir Blå Kurér og deres transportører terningkast 6.

Pålitelig transportleverandør med levering samme dag

NICHE har benyttet Blå Kurér til å levere ut varer siden høsten 2016. De benytter dem til all hastelevering, direkte levering og levering med samlast-rutene som går mellom Stor-Oslo og Kristiansand.

– Muligheten for å få varene levert allerede samme dag er et stort pluss, både for oss og for  kundene våre, forteller Nibe.

Han har vært i logistikkfaget i snart 30 år, og i løpet av disse årene har han samarbeidet mye med Blå Kurér. Etter at han begynte som logistikk- og lageransvarlig i NICHE, tok det ikke lang tid før han fikk dem inn som transportleverandør også der.

– Vi hadde noen uheldige opplevelser med transportøren vi brukte tidligere, så da var jeg rask med å bytte, sier han, og nevner pålitelighet som den viktigste grunnen til at han ønsket å samarbeide med nettopp Blå Kurér.

Laster når de skal, og alltid med et stort smil

I tillegg til å levere nye løsninger bistår NICHE også med teknisk støtte og support på maskiner de har kjørt ut tidligere. Ofte er det snakk om kritisk utstyr, og når noe går i stykker er det avgjørende at de kan reagere umiddelbart. For å understreke hvor godt samarbeidet med Blå Kurér fungerer, trekker Nibe frem et hasteoppdrag de utførte for en kino og restaurant i Sandvika:

– Da hadde oppvaskmaskinen takket for seg og vannspruten stod i taket. Det var krise og de trengte ny underbenk oppvaskmaskin med en gang. Vi kontaktet Blå Kurér og utstyret var på plass i Sandvika 1,5 time senere, og da er kjøreturen alene på ca én time. Det er sånt Blå Kurér kan levere, forteller han imponert.

For NICHE er det helt avgjørende med en pålitelig transportleverandør som gir dem tryggheten på at det de lover kundene sine blir levert når det skal. Med Blå Kurér er Nibe alltid trygg på at bilen dukker opp og at leveransen foregår i henhold til det som er avtalt.

– Det er nesten så du kan stille klokka etter dem. De laster når de skal, og alltid med et stort smil. Jeg skal ikke påstå at de står på pinne for meg, men det er litt sånn det føles, sier han fornøyd.

Blå Kurér strekker seg langt for NICHES kunder

Siden samarbeidet startet i 2016 har Blå Kurér kjørt godt over 1000 leveranser for NICHE. Nibe forteller at de på denne tiden bare har registrert tre eller fire skadesaker. Når noe uventet oppstår, løser Blå Kurér det alltid. De tar ansvar uansett og det er aldri noen problemer.

– De pleier å si at de kjører for meg, at de kjører for NICHE. Det synes jeg er artig, at de føler den tilhørigheten og er interessert i å bli kjent med oss, sier Nibe.

Han opplever at Blå Kurér strekker seg langt og gjør det lille ekstra, både for dem og kundene deres.

– Det har hendt at vi vet de har mye å gjøre og sier at de ikke trenger å hjelpe til når de kommer frem, at de bare skal laste av og kjøre videre. Men så ser de at kunden vår er litt overveldet, og da tar de seg tiden til å gjøre det likevel. Det er helt fantastisk, sier han.

På spørsmål om han vil anbefale Blå Kurér til andre med behov for en dyktig transportleverandør på Østlandet er han ikke i tvil.

– Ja, absolutt! De er fryktelig flinke og disponerer bilene sine godt. Terningkast 6!

0