Formidling og megling

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr vi en rekke ulike løsningskombinasjoner for kunder som har behov for transport utenfor vårt definerte geografiske område.

Kombinasjonsløsningene våre inkluderer både mindre leveranser og stykkgods samt mer omfattende partifrakter. Vi bruker også våre samarbeidspartnere ved oppdrag som krever lastemateriell vi ikke har i vårt tjenestespekter. Pris og leveringsbetingelser avtales ved hvert enkelt tilfelle.

Ikon - telefon

Kontakt oss i dag!

Ta kontakt med oss for en hyggelig samtale og et uforpliktende pristilbud.

Kontakt oss

Skreddersydde løsninger

Takket være vårt store kontaktnettverk bestående av profesjonelle aktører, har vi mulighet til å skreddersy en transportløsning til deg. Vi har ingen begrensninger når det kommer til varen du ønsker å frakte, og transporterer varer nesten uansett vekt og størrelse.

Les mer om hvordan vi formidler transportløsninger i inn- og utland.

Fly- og ekspressfrakt ved behov

Et behov for transport kan oppstå plutselig og i noen tilfeller kan det være også behov for at oppdraget utføres så raskt som mulig. Derfor tilbyr vi ekspressfrakt og flyfrakt til våre kunder. Ved ekspressfrakt transporterer vi din vare så raskt som mulig etter bestilling, og ved flyfrakt får vi varen levert i samarbeid med vårt kontaktnettverk.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon om vårt transporttilbud? Kontakt oss her, så skal vi svare deg så godt vi kan.

hCaptcha