Budbil i Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark

Blå Kurér holder til på Østlandet og har sjåfører utplassert i Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark. Vi leverer ulike former for transport av varer, ekspressfrakt , samlastruter og budbiltjenester.

Erfarne sjåfører og transportører på Østlandet

Blå Kurér sine sjåfører og transportførere, er kompetente og har lang erfaring i bransjen. Vi disponerer utstyret og verktøyet som trengs for å håndtere frakt av alle varer, og våre sjåfører har den kompetansen som skal til for å sørge for at din leveranse kommer trygt frem.

Vi tilbyr også transport av både stykkgods og mindre partivarer. Våre sjåfører har praktiske evner og lang erfaring med å gjennomføre denne formen for arbeid.

Ikon - pakke

Varsom behandling av gods

Blå Kurér har kompetente og erfarne sjåfører som sørger for at dine varer håndteres forsiktig og med nødvendig varsomhet. Vi benytter oss ikke av terminaler og unngår omlasting av gods. Derfor er Blå Kurér en egnet transportør av varer som krever forsiktig og varsom behandling. All transport er forsikret via transportørenes godsansvarsforsikring. Betingelser og begrensningsregler er styrt av, og nedfelt i, NSAB 2015 og Lov om Veifrakt.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

Kontakt oss

Tilgjengelig, fleksibel og rask budbiltjeneste på Østlandet

Blå Kurér eksisterer for å dekke behovet for en troverdig budbiltjeneste  i området mellom Grenland i Vestfold, Buskerud og Oslo. Vi er og oppleves som tilgjengelige, fordi vi har strategisk utplasserte sjåfører i vårt dekningsområde. Sjåførene utfører leveranser på kort varsel og handler omgående dersom det er behov for ekspressleveranser.

Våre budbiltjenester er fleksible, og våre sjåfører strekker seg langt for å bistå våre kunder. Budbiltjenesten består av både ekspressleveranser og samlastruter, samt transporter utenfor vårt tjenesteområde via våre samarbeidspartnere dersom det skulle være ønskelig.

Vi leverer Østlandets raskeste tjenester fordi vi henter og leverer varer i løpet av en dag, eller raskere, om nødvendig.

Fordeler med budbil fra Blå Kurér mellom Grenland i Vestfold og Oslo

Fordeler med å bruke Blå Kurér som transportør for din bedrift:

  • Vi tilbyr fleksible avtaler som kan strekke seg over dager, måneder eller år, avhengig av hva din bedrift har behov for.
  • En avtale med Blå Kurér er et alternativ til at din bedrift ansetter en egen sjåfør med eget transportmiddel ettersom vi kan utføre alle leveranser for deg.
  • Som en del av vår budbiltjeneste tilbyr vi godsruter til sporadiske oppdrag eller faste distribusjonsløsninger.
  • Hvis din bedrift har behov for rask levering tilbyr vi omgående ekspressfrakt levert av en strategisk plassert sjåfør på Østlandet.

Kontakt oss i dag!

Vi vil gjerne hjelpe deg med frakt og transport! Kontakt oss her for en samtale om dine behov og hvordan vi kan bistå deg.

hCaptcha