Samlastruter i Oslo, Buskerud, Vestfold, Sørlandet og Telemark

Blå Kurér tilbyr samlastruter som et forutsigbart og kostnadseffektivt alternativ for frakt av forsendelser over hele vårt dekningsområde. Vi frakter både små og store leveranser og har faste, daglige avganger.

Erfarne sjåfører og transportører

Blå Kurér sine sjåfører og transportførere, er kompetente og har lang erfaring i bransjen. Vi disponerer utstyret og verktøyet som trengs for å håndtere frakt av alle varer, og våre sjåfører har den kompetansen som skal til for å sørge for at din leveranse kommer trygt frem.

Vi tilbyr også transport av både stykkgods og mindre partivarer. Våre sjåfører har praktiske evner og lang erfaring med å gjennomføre denne formen for arbeid.

Ikon - pakke

Hvorfor benytte samlastruter hos Blå Kurér?

Våre samlastruter er perfekte for deg som er avhengig av at en forsendelse leveres på avtalt dag, men kan være mer fleksibel på hente- og leveringstidspunkt. Vi tar alle typer oppdrag, enten din bedrift kun har sporadiske transportbehov eller ønsker en fast, langsiktig avtale.

Som med alle våre tjenester kan vi garantere at du får lokalkjente, serviceinnstilte transportører som er klare for å møte dine behov.

Les mer om samlastruter eller ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

For deg som ønsker stabilitet og forutsigbarhet knyttet til transportavviklingen

Med Blå Kurérs samlastruter vil din sending hentes og leveres på samme dag, og leveranser fra flere oppdragsgivere vil samles på samme kjøretøy. Dette gjør at kostnadene reduseres og vi kan garantere at avgangene går til oppsatt tid. Rutene ekspederes både av varebiler og lastebiler, og vi har derfor ingen begrensninger på verken størrelse eller vekt.

Vi benytter ikke terminaler, og leverer sendinger direkte uten noen form for omlasting. Dette øker effektiviteten og gjør transporten smidigere, samtidig som risiko for avvik som skader, forsinkelser og lignende reduseres betraktelig. Skulle det allikevel oppstå en uforutsett situasjon, vil du som benytter våre elektroniske løsninger få automatiske oppdateringer vedrørende dette.

Flere faste daglige avganger

Vi har avganger fra Oslo til Grenland og Grenland til Oslo, mandag til fredag mellom klokken 09.00 og 10.00. Levering skjer samme dag. Vi har også en ettermiddagsavgang som gå ca. klokken 15.00 og som normalt leveres tidlig påfølgende dag.

Oslo – Vestfoldruten har avgang fra Vestfold og Oslo mellom klokken 09.00 og 10.00, med levering samme dag. En ettermiddagsrute går ca. klokken 15.00 med levering tidlig påfølgende dag.

Ettermiddagsruter kan leveres samme ettermiddag/kveld mot et pristillegg.

Vår Sørlandsrute kjører fra Grenland rundt 10.00, og kjører fra Kristiansand og tilbake på Grenland på ettermiddagen.

Vi har også en rute mellom Grenland og Vestfold. Her er avgang fra Grenland ca. klokken 10.00 og avgang fra Vestfold ca. klokken 14.00. Levering skjer samme dag.

Kontakt oss i dag!

Vi vil gjerne hjelpe deg med frakt og transport! Kontakt oss her for en samtale om dine behov og hvordan vi kan bistå deg.

hCaptcha