Blå Kurer lastebil kjører ned trafikkert vei

Sikker og forutsigbar frakt av gods

Vi kan tilby avtaler for faste transportløsninger, både for måneder eller i flere år. Dette er en ideell løsning for bedrifter som ikke ønsker å eie et eget transportmiddel og egne sjåfører. Våre faste distribusjonsløsninger er laget for å kunne tilby bedrifter som ønsker varelevering god forutsigbarhet og stabilitet. Våre sjåfører er svært dyktige, med den rette lokalkunnskapen, og behandler alltid varene med høyeste grad av varsomhet og respekt.

Vi tar både regionale og lokale oppdrag

Blå Kurér har et omfattende nettverk av strategisk plassert sjåfører over Sør- og Østlandet, som både kjører samlastruter og lokalruter. Vi kan utføre transportoppdrag både lokalt og regionalt. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi også mulighet til å tilby flyfrakt, eller vi kan formidle frakt internasjonalt for deg som har behov for det.

Transport tilpasset din bedrift

Vi utvikler alle avtaler rundt ditt transportbehov, og utfører alle distribusjonsløsninger spesielt tilpasset den enkelte kunde. Vi vet at alle bedrifter har sine egne, unike behov rundt transport. I avtalen vi inngår med deg vil vi derfor sammen bli enige om alt fra omfang av vareleveransen, til hva slags type varer som skal leveres og hvor ofte det er behov for vareleveranse.

Trenger du faste forsendinger? Trykk her for å lese mer om faste distribusjonsløsninger fra Blå Kurér

Materiell til alle typer oppdrag

Vi har materiell til alle typer oppdrag, fra stykkgods og småparti, til store leveranser av partifrakt og pallegods. Hvis vårt standard materiell ikke passer til din transport har vi også mulighet til å spesialtilpasse løsninger på lastemateriell etter behov.

Ruter fra Blå Kurér:

Ruter i Vestfold:

 • Larvik
 • Sandefjord
 • Horten
 • Tønsberg
 • Holmestrand

Vi kjører også videre til nabofylker i Buskerud.

Ruter i Oslo området:

Vi tilbyr samme dag ekspresslevering i hele Oslo området, samt lokalruter og samlastruter.

Ruter i Telemark:

 • Oslo-Grenland
 • Grenland-Vestfold
 • Lokale budtjenester i hele Telemark

Vi har to daglige avganger mellom Grenland og Oslo i alle ukedager. For bestillinger på morgener kan vi tilby samme dag levering i Telemark, for bestillinger på ettermiddagen kan vi levere påfølgende dag.

Ruter i Buskerud:

Vi kjører gjennom Buskerud under våre Oslo-Grenland ruter. Dette er også supplementert med budbiltjenester og samlastruter internt i Buskerud. På grunn av dette har vi mulighet til å tilby ekspresslevering og samme dag levering for bestillinger før klokken 10.00 i hele Buskerud.

Sørlandsrute:

Som en del av vår Sørlandsrute kan vi tilby frakt og levering for Oslo-Kristiansand med levering dagen etter. 

 • Oslo – Grenland
 • Oslo – Vestfold
 • Grenland – Vestfold

Trenger du transport?

Blå Kurer har et omfattende nettverk av sjåfører og biler på Sør- og Østlandet. Ta kontakt i dag, vi hjelper deg gjerne.

0