Container og kran med blå himmel i bakgrunn

Sett bort frakten til Blå Kurér i Buskerud

På våre daglige turer til og fra Oslo og Grenland, kjører Blå Kurérs transportbiler gjennom Buskerud. Langs strekningen tilbyr vi også budbiltjenester, både ekspressleveranser og samlastruter. Budbilen henter din leveranse og leverer den til ønsket destinasjon i løpet av én dag dersom oppdraget bestilles før klokken 10.00 samme dag.

Ekspressfrakt i Buskerud

Vi i Blå Kurér vet at behovet for ekspressleveranser oppstår plutselig og må iverksettes raskt. Med taktisk utplasserte sjåfører i nedre del av Buskerud og området rundt Drammen, samt egne biler som er tilgjengelig for slike oppdrag, kan Blå Kurér tilfredsstille din bedrifts transportbehov i området.

Har du behov for ekspresslevering i Buskerud kan du lese mer om våre ekspresstjenester her.

Samlastruter i Buskerud

Blå Kurérs samlastruter er et rimelig alternativ til ekspresslevering. Våre samlastruter går mellom Oslo og Grenland/Vestfold via nedre del av Buskerud. Vi har både formiddags- og ettermiddagsruter, og tilbyr dermed relativt stor frihet for deg og din bedrift.

Tjenesten passer både for bedrifter som har behov for regelmessige og kontinuerlige leveranser over lengre tidsperioder, og for bedrifter som har mindre hyppige og mer sporadiske behov.

Her finner du mer informasjon om avgangs- og leveringstider mellom Oslo og Grenland.

Stykkgods og partifrakt i Buskerud

Blå Kurér tilbyr også stykkgods og partifrakt langs strekningen Oslo–Grenland. Vi disponerer mellom 25 og 30 lasteenheter som er tilgjengelig ved behov for stykkgods og små partier, samt større leveranser av partifrakt og pallegods. Nedre del av Buskerud fylke er sentralt plassert i forhold til Blå Kurérs transportruter. Dette gir rom for daglig henting, frakt og levering av din bedrifts varer i dette området.

Les mer om Blå Kurérs disponible lasteenheter, stykkgods og partifrakt.

Ønsker du å sette bort din bedrifts frakt og transport av varer i Buskerud? Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

0