Blå transportbil fra Blå Kurér AS

Vi tar oss av frakten din i Telemark

For transporttjenester i Telemark er Blå Kurér det ideelle valget. Vi har hatt lokale budruter i Grenlandsområdet siden vi startet opp i 1999, og har vårt hovedkontor lokalisert i Porsgrunn.

Dermed sitter vi på den geografiske kunnskapen som skal til for å gi din bedrift et best mulig leveransetilbud.

Vi kjenner Telemark

Telemark er det fylket der vi har størst antall ruter. Vi har i dag omkring 25 profesjonelle transportører og flertallet av disse er bosatt i Telemark. Dermed kjenner de fylket godt og kan tilby sikre og raske leveranser.

Blå Kurér fokuserer spesielt på personlig kommunikasjon med kundene, og du kan stole på at din transportør vil være lokalkjent og oppdatert på dine behov som kunde.

Samlastruter mellom Grenland og Oslo

Vi har samlastruter mellom Grenland og Oslo med to daglige avganger alle ukedager. Denne tjenesten passer godt for kunder som først og fremst ønsker forutsigbarhet og kontinuitet, og som er avhengige av at transporten utføres den avtalte dagen. Vi kjører en avgang om formiddagen med levering samme dag, mens ettermiddagsruten normalt har levering tidlig påfølgende dag.

Les mer om ruter og avgangstider her.

Lokalruter i Grenlandsområdet

Blå Kurér har en rekke lokale ruter i og mellom Grenland og Vestfold. I Telemark har vi alltid biler tilgjengelig og vi betjener både varebiler og lastebiler i fylket. Vi kjører leveranser gjennom hele arbeidsdagen, og bestiller du innen klokken 10.00 vil oppdraget avsluttes samme dag.

Les mer om lokalruter her.

En stabil transportleverandør

Blå Kurér har stort fokus på sammedagsleveringer og har derfor til enhver tid et stort antall biler til rådighet. Hos oss kan du stole på at leveransen går til avtalt tid og i henhold til de betingelser som er avtalt.

Ta kontakt i dag dersom du ønsker mer informasjon eller et uforpliktende tilbud.

0