Blå kurer varebil kjører på motorvei

Samme dag levering på Sør- og Østlandet

Noen ganger haster det med å få levering. Vi forstår at det plutselig kan dukke opp ting som gjør at du har behov for levering samme dag. Med vårt utvidede nettverk av sjåfører kan du være sikker på at leveransen kommer den dagen du trenger det. Vi tilbyr samme dag levering i Grenland, Oslo, Akershus, Telemark, Sørlandet og nedre delen av Buskerud.

Strategisk plassering

Vi har et utvidet nettverk av 25 profesjonelle sjåfører som er strategisk plassert over hele dekningsområdet vårt. Sammen med våre tre dyktige og erfarne befraktere kan vi raskt planlegge den mest effektive ruten før vi henter og leverer varen. Det gjør at vi, selv om vi er lokalisert i Porsgrunn, enkelt og effektivt kan tilby samme dag levering over store deler av Sør- og Østlandet.

Samlastruter

For deg som har behov for forutsigbarhet og kontinuitet kan har vi faste samlastruter med daglig levering. Det passer perfekt for de med behov for samme dag levering, med en lavere pris en ekspressfrakt. Samlastruter er en sikker og forutsigbar løsning både for de bedrifter med sporadisk behov og bedrifter med behov for faste avganger.

Les mer om fordelene ved våre samlastruter her

Elektronisk oversikt

Alle våre biler er utstyrt med GPS-sporing, så du har oversikt over leveransen, fra start til slutt, med korrekte oppdateringer gjennom hele transporten. Med vårt elektroniske system slipper du manuell håndtering og telefonsamtaler, all informasjon er enkelt tilgjengelig på nett.

Trykk her for å lese mer om våre elektroniske løsninger

Sjåfører med lokalkunnskap

For å være sikker på at leveransen kommer raskt og effektivt fram er det viktig med flinke sjåfører med den rette lokalkunnskapen. Våre sjåfører jobber innenfor et spesifikt dekningsområde. På den måten kan du være sikker på at de har den nødvendige kunnskapen om lokale forhold.

Les mer: Velg transportør med lokalkunnskap

Ta kontakt!

Har du behov for samme dag levering? Vi hjelper deg gjerne. Ta kontakt via vårt online skjema, eller ring oss på telefon +47 35 93 19 40.

0