Blå lastebil på vei på dagtid

Velg transportør med lokalkunnskap

Et transportfirma med tilhørighet og kjennskap til gitte geografiske områder sørger for at leveransen og frakt blir utført i henhold til lokale forhold. Kompetanse og kunnskap om lokal infrastruktur gir mer effektive leveranser, og gagner både avsender og mottaker.

I Blå Kurér arbeider vi innen et spesifikt dekningsområde, og har dermed et definert geografisk arbeidsområde som vi har god kjennskap til. Våre yrkessjåfører har lang erfaring i bransjen, og sørger for å få fram godset ditt på rutene vi kjører. Med bred kunnskap om lokale forhold og geografien i vårt område, er Blå Kurér et trygt valg når du trenger transport av varer og gods.

«Din transportleverandør i Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark».

Hvorfor velge lokale transportører?

Det er flere gode grunner til å velge sjåfører og transportfirma med lang fartstid i et område de kjenner godt:

  • Mer kunnskap om infrastruktur og veiforhold
  • Erfaring med bebyggelse og tilgjengelighet for kjøretøy
  • Bred erfaring med lokale værforhold
  • Kjennskap til lokalsamfunn og bedrifter

Vi i Blå Kurér har erfart at det er avgjørende med kjennskap til geografi og lokale forhold for å utføre god planlegging av ruteavganger for både befraktere og sjåfører. Da reduseres tidstap, og dermed reduseres også potensielle avvik i frakt og leveranse. Ved å velge oss for frakt av dine varer, kan du være trygg på å få en transport hvor rutene og leveransen er planlagt med utgangspunkt i hva som er gunstig for deg på den strekningen det gjelder.

Transportfirma tuftet på erfaring og kompetanse i bransjen

Blå Kurér har transportert varer og gods for våre kunder helt siden 1999. Med lang erfaring i bransjen og i våre lokalområder, kan vi tilby unik kompetanse på effektiv og trygg frakt. I 2009 ble Blå Kurér en del av Transportsentralen Oslo AS som datterselskap. Vi er dermed en del av et etablert selskap, som sikrer trygghet i våre tjenester og et bredere kompetansetilbud for våre kunder. 

Blå Kurér administreres fra Porsgrunn, men vi har transportører stasjonert over hele vårt geografiske arbeidsområde. På denne måten har vi sjåfører tilstede i hele vårt dekningsområde, og kan ta oppdrag uansett hvor det skulle være i Oslo, Buskerud, Vestfold eller Telemark.

Her kan du lese mer om oss i Blå Kurér, og vår historie.

Blå Kurér er din lokale transportør

Vi kjører ruter i Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark, og kan tilby transportavtaler med ruter som passer deg og din varetransport. Kontakt oss her for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med frakt av gods og varer.

0