Lastebil på veien

Fordeler med våre samlastruter

Samlastruter er et effektivt alternativ for å samle godstransport på én rute, slik at du minsker antall kjøretøy og enkeltruter for spesifikke leveranser.

Med samlast kan ulike bransjer, firma og personer samle alle varer i én transport og få godset levert trygt og effektivt. Samlast gir dermed gunstige fordeler både i effektiviteten på frakten, i tillegg til at det er et mer miljøvennlig alternativ. Med færre kjøretøy på veien som kjører ekstraordinære oppdrag for kun én leverandør, samler vi i stedet opp flere leveranser på våre samlastruter.

Les mer: «Fordelene ved å velge Blå Kurér».

Samlast gir gode forutsetninger for effektiv frakt

Det er flere gode grunner til å velge samlastruter når du trenger varetransport. Uansett hvilken bransje du tilhører eller hva du trenger å frakte, kan samlastrutene til Blå Kurér sørge for at du får ditt gods levert dit det skal, når det trengs. 

Noen av fordelene med våre samlastruter er:

  • Dekker det meste av det sentrale Østlandsområdet, samt Sørlandet med levering samme dag
  • Frakter både parti- og stykkgods med vare- og lastebiler
  • All transport går direkte, uten omlasting på terminal
  • Flere avganger fra mange forskjellige destinasjoner, alltid til forutsigbare tidspunkt
  • Raske og presise leveranser til gunstige priser sammenlignet med ekspressforsendelser
  • Dyktige befraktere og trafikkstyrere har til enhver tid oversikt over transporten din, og kan gjøre raske endringer eller oppdateringer
  • Tilbyr god kapasitet både i press- og stilleperioder
  • Du betaler kun for den benyttede plassen godset ditt opptar i kjøretøyet

Trykk her for å lese mer om våre samlastruter i Oslo, Buskerud, Vestfold, Sørlandet og Telemark.

Alternativer til samlastruter fra Blå Kurér

Blå Kurér tilbyr flere typer leveranseløsninger dersom samlast ikke er det rette alternativet for deg. Vi har også:

Ekspressleveranser

Våre ekspressleveranser er et godt tilbud for deg som trenger transport med hurtig levering, utenom vanlige ruteavganger. Hvis du opplever uforutsette transportbehov og plutselige hendelser som krever effektiv og rask levering, er våre ekspressruter et godt alternativ.

Lokalruter i Grenland og Vestfold

Med lokalruter i Grenland og på Vestfold leverer vi et bredt transporttilbud som passer bedrifter som ikke ønsker å investere i egen transport. Vi tilbyr frakt med ulike kjøretøy, og har ruteavganger flere ganger for dagen.

Budtjenester

Budtjenester fra Blå Kurér er et allsidig tilbud med både enkeltoppdrag og mer omfattende frakt av større gods. Våre budbiltjenester kan tilpasses deg og din bedrifts behov, slik at du får en frakttjeneste og budtjeneste som effektiv og tidsbesparende.

Benytt samlastruter fra Blå Kurér for transport av gods

Samlastruter er det rette valget for deg som ønsker forutsigbar og mer miljøvennlig transport av varer og gods. Med koordinerte ruter som samler lasten til flere avsendere, minimeres behov for antall kjøretøy. Dette er et effektivt og mer klimavennlig transportalternativ! Ta kontakt med Blå Kurér i dag for en transportavtale som passer deg.

0