Blå kurer lastebil kjører fort på vei

Østlandets beste ekspresslevering

Sammen med våre samarbeidspartnere er Blå Kurér stolte av å kunne tilby den beste og mest effektive ekspressleveringen på Østlandet. Vi har ekspresslevering i geografiske områder som Vestfold, Telemark, Buskerud og Oslo-området, samtidig som vi også har en Sørlandsrute.

Våre samlastruter er svært fleksible og med et strategisk nettverk av sjåfører, samt mulighet for flyfrakt, kan du være trygg på at vi leverer varene etter avtale, som regel allerede samme eller påfølgende dag.

Les mer om ekspresslevering her.

Faste ruter fra Blå Kurér

Som en del av vår strategi for å kunne tilby deg den raskeste og mest effektive leveringen, samtidig som vi åpner opp for fleksibilitet, sporadiske bestillinger og hastelevering, har vi plassert sjåfører i et nøye uttenkt nettverk på Sør- og Østlandet. Vi har følgende ruter for ekspresslevering:

Ruter i Vestfold:

 • Larvik
 • Sandefjord
 • Horten
 • Tønsberg
 • Holmestrand

Vi kjører også videre til nabofylker i Buskerud.

Ruter i Oslo området:

Vi tilbyr ekspresslevering samme dag i hele Oslo-området, samt lokalruter og samlastruter.

Ruter i Telemark:

 • Oslo-Grenland
 • Grenland-Vestfold
 • Lokale budtjenester i hele Telemark

Vi har to daglige avganger mellom Grenland og Oslo i alle ukedager. For bestillinger på morgener kan vi tilby samme dag levering i Telemark, mens for bestillinger på ettermiddagen kan vi levere påfølgende dag.

Ruter i Buskerud:

Vi kjører gjennom Buskerud under våre Oslo-Grenland ruter. I tillegg har vi budbiltjenester og samlastruter internt i Buskerud. På grunn av dette har vi mulighet til å tilby ekspresslevering og samme dag levering for bestillinger som kommer inn før klokken 10.00 i hele Buskerud.

Sørlandsrute:

Som en del av vår Sørlandsrute kan vi tilby frakt og levering for Oslo-Kristiansand med levering dagen etter. 

 • Oslo – Grenland
 • Oslo – Vestfold
 • Grenland – Vestfold

Trenger du flyfrakt?

For bedrifter som skal sende varer over store områder, eller hvis du har behov for ekspressfrakt kan vi også tilby flyfrakt via våre samarbeidspartnere. For å benytte seg av flyfrakt forutsetter det imidlertid at vekten på varene du ønsker å sende ikke blir for tung. Ta gjerne kontakt så snart du vet du har behov for flyfrakt.

Les mer om flyfrakt her

Utvidet tilbud via våre samarbeidspartnere

Blå Kurer er et datterselskap av Transportsentralen Oslo, som i tillegg til Blå Kurer også eier Moss Transportforum. Takket være dette samarbeidet har vi et enda større nettverk av sjåfører og forskjellige typer biler og transportmidler over store deler av Sør- og Østlandet.

Trenger du ekspressfrakt?

Hvis du har behov for ekspressfrakt er det bare å ta kontakt. Vi står klare til å hjelpe deg!

0