Blå Kurér varebil

Last og levering til faste tider

Blå Kurér har et omfattende nettverk av sjåfører og biler på Sør- og Østlandet. Vi er det ideelle valget for bedrifter som trenger faste transportløsninger. Ikke alle bedrifter har mulighet til, eller ønsker å bruke eget personell og håndtere frakten selv. Vi i Blå Kurér vet godt at ingen bedrifter er like, og alle har sine egne behov for last og levering.

Takket være vårt strategisk organiserte nettverk av sjåfører som er selve grunnmuren i våre samlast- og lokalruter, kan vi tilby individuelt tilpassede transportløsninger som sikrer forutsigbare og pålitelige distribusjonsløsninger for bedrifter. Med oss kan du være sikker på at leveransen kommer fram i tide, og at varene blir behandlet med høyeste grad av profesjonalitet.

Individuelt tilpasset transportløsning

Vårt fokus er alltid på ditt transportbehov som kunde, og vi tilpasser alle distribusjonsløsninger etter hver enkelt kunde sitt unike behov. For å kunne tilby en skreddersydd transporttjeneste kreves det en høy grad av kunnskap og erfaring som vi i Blå Kurér er stolte av å kunne tilby. Våre sjåfører er svært dyktige og profesjonelle, og vil alltid behandle dine varer med varsomhet og respekt. Uavhengig av hva du trenger av transport og distribusjon finner vi alltid en løsning som passer for din bedrift. Kravspesifikasjonene nedfelles i en distribusjonsavtale som sikrer kontinuitet og forutsigbarhet i samarbeidet.

Vi utfører både lokale og regionale oppdrag

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi utføre både lokale og regionale oppdrag, og kan i tillegg tilby flyfrakt ved behov. Vi har også mulighet til å formidle transportløsninger i inn- og utland. Våre sjåfører er lommekjent i vårt dekningsområde. Det betyr at du alltid kan være sikker på at varene kommer riktig fram.

Faste ruter fra Blå Kurér

Vårt mål er å være ditt foretrukne valg for faste ruter på Sør- og Østlandet. Vi tilbyr et utvidet nettverk av strategisk plasserte sjåfører som gjør at vi både kan levere forutsigbare transporttjenester, samtidig som vi kan være fleksible og endre ruter eller leveranser ved behov. 

Ruter i Vestfold:

 • Larvik
 • Sandefjord
 • Horten
 • Tønsberg
 • Holmestrand

Vi kjører også videre til nabofylker i Buskerud.

Ruter i Oslo området:

Vi tilbyr samme dag ekspresslevering i hele Oslo området, samt lokalruter og samlastruter.

Ruter i Telemark:

 • Oslo-Grenland
 • Grenland-Vestfold
 • Lokale budtjenester i hele Telemark

Vi har to daglige avganger mellom Grenland og Oslo i alle ukedager. For bestillinger på morgener kan vi tilby samme dag levering i Telemark, for bestillinger på ettermiddagen kan vi levere påfølgende dag.

Ruter i Buskerud:

Vi kjører gjennom Buskerud under våre Oslo-Grenland ruter. Dette er også supplementert med budbiltjenester og samlastruter internt i Buskerud. På grunn av dette har vi mulighet til å tilby ekspresslevering og samme dag levering for bestillinger før klokken 10.00 i hele Buskerud.

Sørlandsrute:

Som en del av vår Sørlandsrute kan vi tilby frakt og levering for Oslo-Kristiansand med levering dagen etter. 

 • Oslo – Grenland
 • Oslo – Vestfold
 • Grenland – Vestfold

Har du behov for faste transportløsninger?

Vi tilpasser alle transportløsninger etter dine unike behov. Ta kontakt i dag, vi står klare til å hjelpe deg!

0