Transport og budtjenester i Vestfold

Blå Kurér har levert budbiltjenester i Vestfold siden 1999 og har mye lokalkunnskap om området. Våre sjåfører er lommekjente her.

I dag leverer, frakter og transporterer vi varer over hele fylket, og vi har kunder i alle de store byene Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Horten og Holmestrand, og kjører også videre til nabofylket Buskerud.

Ikon - telefon

Kontakt oss i dag!

Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale og et uforpliktende pristilbud.

Kontakt oss

Budbil- og tjenester i Larvik

Mange av våre kunder i Larvik benytter seg av våre tjenester både fast og ved sporadiske behov. En av grunnene til at kundene velger oss som transportør av deres varer, er at vi opererer uten terminaler. Våre sjåfører frakter alle leveranser direkte fra avsender til mottaker. På den måten unngår vi unødvendige forsinkelser og reduserer faren for transportskader.

Vi frakter varer til og fra Sandefjord

Også til og fra Sandefjord frakter og leverer vi varer uten terminalhåndtering. Det innebærer også at at våre befraktere kan ha god dialog og kommunikasjon med alle kunder. I tillegg kan kunden få informasjon om sin forsendelse underveis i transportproduksjonen. Har du spørsmål om din leveranse, eller ønsker å endre på noe i forsendelsen, kan du alltid kontakte oss og få personlig service.

Et personlig transportfirma i Tønsberg

Blant mange av de store transportselskapene, er hver enkelt kunde et sendingsnummer. Hos oss får du personlig oppfølging. Vårt team med befraktere er dedikerte og ønsker å yte den beste servicen til hver enkelt kunde. Derfor kan du alltid kontakte sjåføren direkte for informasjon om hvor din sending befinner seg.

Dersom du har transportbehov i Tønsberg, tilbyr vi alle typer transport for våre kunder, og har daglig avganger både i retning Oslo og Telemark.

Transporttjenester i Horten

Vi tilbyr alle våre transporttjenester i Horten. Det inkluderer både samlast, lokale ruter, budbiltjenester og ekspressleveranser. Dersom du har en forsendelse som skulle vært levert i et område hvor vi ikke har avtalt ruter, er ikke det et problem for oss. Vi fungerer også som meglere og har et stort kontaktnett av transportører både i og utenfor landet. Våre transportører bruker sitt kontaktnett for å strekke seg lenger, og sørge for at sendinger blir levert også utenfor vårt område.

Ditt transportselskap i Holmestrand

Dersom du trenger noe transportert til eller fra Holmestrand, fikser vi det. Vi har mange kunder i byen og tilbyr både samlast, lokale ruter, budbiltjenester og ekspressleveranser her. I tillegg jobber vi stadig med å utvide vårt område. I dette arbeidet bruker vi våre samarbeidspartnere aktivt. Det er viktig for oss å opprettholde våre direkte leveranser uten terminalhåndtering. Dette reduserer skaden for skader, forsinkelser og undertallighet.

Transporttjenester i Buskerud

Selv om våre befraktere er lokalkjente i Vestfold og har mange kunder her, er ikke dette vårt eneste område. Vi leverer også alle våre tjenester i Buskerud og har mange kunder i både Drammen og Lier.

Hver dag kjører våre biler mellom Oslo og Grenland, og stopper i Vestfold og Buskerud på veien. Vi har også egen rute fra Grenland til Kristiansand med retur samme dag.

Kontakt oss i dag!

Kontakt oss dersom du ønsker en fast eller sporadisk transportpartner i Vestfold, Telemark, Oslo, Sørlandet eller Buskerud.

hCaptcha