Arbeidsbil på veien

Din transportleverandør i Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark

Blå Kurér har som målsetting å tilby et langsiktig, effektivt og sikkert transportrutetilbud for bedrifter i Telemark, Sørlandet, Vestfold, Buskerud, Oslo og Akershus. Vi spesialiserer oss på bud- og transporttjenester og ønsker å gjøre kundens hverdag så enkel som mulig. Med lang erfaring i bransjen har vi opparbeidet oss kompetansen som skal til for å dekke dine transportbehov.

Bredt spekter av tjenester

Vi leverer en rekke tjenester innen transport, og strekker oss langt for å møte dine behov og preferanser. Vi vet at det er viktig at leveransene kommer raskt frem og fokuserer derfor på sammedagsleveringer, forutsigbarhet og smidig håndtering. Vår tjenesteportefølje omfatter blant annet:

Blå Kurér leverer alt fra stykkgods, parti- og pallefrakt til leveranser som krever en mer sammensatt spesialløsning. Her vil enhver utfordring tas på strak arm! Våre omkring 25 sjåfører er spredt utover hele vårt dekningsområde for å kunne gi deg rask service og oppfølging. Vi har flere daglige avganger mellom Oslo og Grenland via Vestfold.

Faste distribusjonsløsninger

Er du ute etter en pålitelig og forutsigbar aktør som kan håndtere oppdrag med faste leveranser over tid, tilbyr vi faste distribusjonsløsninger. Dette er langsiktige løsninger som skreddersys etter ditt ønske og behov.

Fokus på kommunikasjon og oversikt

Vi har til enhver tid oversikt over våre kunders leveranser, og de kundene som benytter elektroniske løsninger vil kunne følge sine sendinger via sms eller mail. Ved uforutsette forsinkelser får du dermed beskjed om dette i forkant av leveringstidspunktet.

Vi benytter verken terminaler eller omlaster gods underveis, og har derfor en svært lav avviksprosent. Det er viktig for oss med god dialog mellom transportører og kunder, slik at leveransen lever opp til forventningene som er satt.

Vi formidler leveranser nasjonalt og internasjonalt

For å kunne tilby et så helhetlig tjenestespekter som mulig, har vi en rekke samarbeidspartnere som fullfører oppdrag som går utover vårt eget rutenett og transportmateriell. Dette innebærer at vi formidler frakt både over hele Norge og internasjonalt, samt muligheten for flyfrakt i tilfeller der leveringen haster. Vi kan også skaffe større kjøretøy for større leveranser, og unngår derfor begrensninger på størrelse og vekt.

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Ta kontakt idag!

0