To lastebiler kjører på motorvei

Varebiler i forskjellige størrelser

Uansett om du har behov for enkeltoppdrag eller faste distribusjonsløsninger, om du skal frakte småpartivarer, pallegods eller partifrakt, samlastruter eller hasteoppdrag kan Blå Kurér hjelpe deg med transport.

Vi har varebiler i forskjellige størrelser som dekker de fleste behov, fra store varebiler med 18 pallplasser, til mindre budbiler for småparti og stykkgods. Med vårt omfattende nettverk av samarbeidspartnere kan vi også tilby andre transporttjenester, inkludert flyfrakt, vogntog, semitrailere og kranbil, ved behov.

Skreddersydd transport til din bedrift

Hver bedrift har sine egne, unike behov for transport. Det har vi i Blå Kurer full forståelse for. Noen bedrifter har også behov for transport som varierer i størrelse og omfang. Derfor jobber vi sammen med deg for å finne den beste og mest hensiktsmessige transportløsningen for din bedrift.

Sjåfører med den rette lokalkunnskapen

Trenger du leveranser av varer på Sør- og Østlandet? Det er ikke bare valg av riktig bil som er viktig å ta med inn i avgjørelsen av hvilket transportfirma du velger. Sjåfører med den riktige lokalkunnskapen kan utgjøre en stor forskjell på leveransen. 

Vi har en strategisk plassering av våre sjåfører, som er lommekjente i sine dekningsområder. Dette gjør at du kan være sikker på at varen kommer trygt frem, og at sjåføren kjenner til alle lokale forhold som kan påvirke en leveranse.

Les også: «Velg transportør med lokalkunnskap»

Trenger du varebil? La Blå Kurer gjøre jobben

Blå Kurer er et veldrevet og innarbeidet transportfirma som spesialiserer seg på bud- og transporttjenester. Fleksibilitet, kvalitet og punktlighet er vår største prioritet, og vi setter alltid kundens behov i fokus. Ta kontakt i dag, eller ring oss på telefon +47 35 93 19 40.

0