Blå Kurer lastebil parkert på en kai

Transportere partifrakt og pallegods? Dette må du tenke på

Blå Kurér har lang erfaring med transport av partifrakt og pallegods. Vi har varebiler og lastebiler i forskjellige størrelser, samt mulighet til å tilby vogntog og semitrailere via våre samarbeidspartnere.

Les også: «Hva bør du tenke på før du velger transportfirma?»

Trygg transport på Sør- og Østlandet

Vi opererer helt uten omlastning, så du kan være sikker på at varene blir godt tatt vare på gjennom hele frakten. Med vårt elektroniske system får du også kontinuerlig oppdatering på hvor frakten befinner seg. Uansett størrelse og omfang på leveringen kommer den alltid trygt fram i tide.

Har du behov for å transportere partifrakt og pallegods. Her har vi samlet noe av det som er viktig å tenke på når du skal bestille frakt av dine varer.

Vekt og størrelse

Vekt og størrelse på leveransen er den viktigste faktoren når det kommer til valg av bil. Vi utfører alle oppdrag, fra enkeltoppdrag med varebil eller budbil, til frakt av større partier med lastebil.

Pallplass

Vi kan tilby varebil og lastebil med opptil 18 pallplasser, men har også mindre budbiler tilgjengelig om ønskelig. Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi også tilby vogntog og semitrailere ved behov.

Materiell

Riktig materiell til oppdraget er selvsagt viktig. Trenger du for eksempel lift og skap med sidedør kan vi hjelpe deg med dette.

Vi leverer helt uten omlastning

Vil du slippe å gå gjennom omlastningsterminaler? Med Blå Kurer trenger du kun forholde deg til et selskap. Vi leverer fra dør til dør uten omlastning.

Har du behov for gjentakende budservice?

For å sikre forutsigbarhet for bedrifter med behov for gjentagende budtjenester, anbefaler vi å nedfelle kravspesifikasjoner i en fraktavtale. 

Les mer om faste distribusjonsløsninger her

Blå Kurer kan hjelpe deg med partifrakt og pallegods

Vi har et omfattende nettverk av sjåfører og samarbeidspartnere, og varebiler i flere forskjellige størrelser som dekker de fleste behov. Ring oss på telefon +47 35 93 19 40, eller ta kontakt via vårt online skjema. Vi hjelper deg gjerne!

0