Bilvindu i forgrunn, lastebil kjører på motorvei i bakgrunn

Materiell til alle typer oppdrag

Blå Kurér har lang erfaring med lastemateriell, og leverer bud- og transporttjenester av høyeste kvalitet, fleksibilitet og leveringspunktlighet. Vi har materiell til alle typer oppdrag, fra stykkgods og småparti, til store leveranser av partifrakt og pallegods. Hvis vårt standard materiell ikke passer til din transport har vi også mulighet til å spesialtilpasse løsninger på lastemateriell etter behov.

Stykkgods og småparti

Ønsker du å sende flere forskjellige kollier, eller har du behov for leveranser under 2,5 tonn? For mindre leveranser av stykkgods og småparti bruker vi varebiler fra 12-19 m3 med 5-8 pallplasser og tilhørende lift.

Partifrakt og pallegods

For større forsendelser av partifrakt og pallegods på over 2,5 tonn har vi også lastemateriell tilpasset dine behov. Da bruker vi lastebiler med 18 pallplasser, skap med sidedører og tilhørende lift. Uansett om du har behov for store eller små forsendinger, strekker vi oss alltid etter å gjøre deg som kunde fornøyd.

Les mer: Varebiler i forskjellige størrelser

Skreddersydd materiell til ditt oppdrag

Hvis du har behov for materiell som ikke er dekket av vårt standard utvalg kan vi også tilby skreddersydde løsninger. Vi har et omfattende samarbeidsnettverk som gjør oss i stand til å tilpasse lastemateriell. Våre samarbeidspartnere har blant annet tilgang til semitrailere, vogntog og kranbil.

Har du behov for levering til faste tider? Les mer om våre faste distribusjonsløsninger her!

Budservice for Sør- og Østlandet

Har du behov for budservice og varedistribusjon på Sør- og Østlandet? Vi har et omfattende nettverk av sjåfører og samarbeidspartnere. Vi kan sørge for at varene kommer trygt fram til avtalt tid. Ta kontakt via vårt online skjema, eller ring oss på telefon +47 35 93 19 40.

0