Mørk blå bil fra Blå Kurér AS på veien

Fordelene ved å velge Blå Kurér

Blå Kurér henter og leverer varer i området mellom Oslo og Grenland. Våre sjåfører kjører samlastruter og tilbyr faste distribusjonsløsninger. Skulle det være behov for det, tilbyr vi også ekspressfrakt og budbiltjenester.

Levering på dagen

Hver dag klokka 10.00 kjører våre transportbiler fra Grenland mot Oslo. Da er varene fremme i Oslo omtrent to timer senere, rundt klokka 12.00. Når våre sjåfører har levert alle sine varer på avtalt destinasjon, tar de med seg varer som skal fra Oslo til Grenland. Dersom dine varer er klare til å hentes før klokka 12.00, leveres de på kvelden samme dag eller tidlig på morgenen dagen etter.

Daglig transport til og fra Oslo

Takket være våre daglige leveringer til og fra Oslo er det like gunstig å transportere varer med oss som å gjøre det lokalt i Oslo. Dette gir større valgfrihet for din bedrift fordi du står fritt til å velge produsenter og leverandører også utenfor Oslo-området. Det øker også din bedrifts rekkevidde ut av Oslo uten å øke transportkostnadene.

Bærekraftig og effektiv transport

Selv om avstanden er lenger er det ikke nødvendigvis mindre miljøvennlig å transportere varer mellom Oslo og Grenland enn å transportere de lokalt i Oslo. Ved å kjøre partifrakt og samlastruter sørger vi for at transporten er både effektiv, prisgunstig og bærekraftig.

Vi er opptatt av miljø

I Blå Kurér er vi opptatt av å kunne tilby vår kunder et miljøvennlig transportalternativ. Derfor tilbyr vi både samlastruter og partifrakt. Dette er en mer lønnsom og bærekraftig måte å transportere varer, fordi det reduserer tomkjøring og antallet biler på veien. For oss er det et mål å ha færrest mulig biler på veien, som frakter flest mulig sendinger.

Dersom du ønsker en fleksibel, ansvarlig og kundefokusert transportpartner, ta kontakt med oss i Blå Kurér i dag, for en uforpliktende samtale.

0