Sjåfør lener seg på en Blå Kurer lastebil

Ditt foretrukne transportselskap

Selv om transportselskap kan virke svært like ved første øyekast, er det ofte de små ulikhetene som utgjør den store forskjellen. Grunnmuren i Blå Kurér er kunnskap og erfaring, dyktige sjåfører og medarbeidere og et stabilt og profesjonelt forhold til våre kunder. Vårt mål er å bli ditt foretrukne transportselskap på Sør- og Østlandet.

Vår målsetting

Vår målsetning er grunnstammen i vår kultur og hvordan vi skal oppleves av våre kunder og leverandører. Blå Kurér skal være den foretrukne leverandøren av transporttjenester, samt på ekspressleveringer og samme-dag-leveranser mellom Oslo og Grenland. Noe vi oppnår helt uten bruk av omlastningsterminaler. Derfor har vi konstant fokus på presisjon i vår utførelse, et stabilt og profesjonelt forhold til våre kunder og et naturlig tillitsforhold til kunder og leverandører. Vi leverer alltid transporttjenester til markedsriktige priser.

Les uttalelser fra noen av våre fornøyde kunder her.

Elektronisk bestilling og sporing

Det er enkelt å bestille transport hos Blå Kurér, du bestiller direkte til en av våre befraktere på telefon og e-post. Du kan også enkelt bestille via elektronisk online booking, eller EDI løsninger vil også ha mulighet til dette. Alle våre biler er utstyrt med GPS-sporing som til enhver tid viser eksakt hvor bilene og forsendelsene befinner seg geografisk. På denne måten har du alltid full oversikt over din forsendelse og kan følge med på hvor varene er med korrekt og tidsriktig oppdatering.

Les mer om våre elektroniske løsninger her

Blå Kurér er sertifisert Miljøfyrtårn

I Blå Kurér ønsker vi å ta ansvar for vårt eget klimaavtrykk, og som en del av et mål om å drive mer bærekraftig er vi sertifisert Miljøfyrtårn. Det er mye å ta hensyn til når man skal oppnå denne sertifiseringen, alt fra hvordan man håndterer avfall, til energibruk i kontorlokaler, hvilke innkjøpspartner man velger og hva slags transport vi benytter. Miljøfyrtårn er et verktøy som bedrifter kan bruke til å legge strategier på hvordan de kan bli mer miljøvennlige, både i dag og i fremtiden.

Les mer: Vi er sertifisert Miljøfyrtårn

Et transportselskap du kan stole på

Med Blå Kurér kan du være sikker på at frakten kommer trygt frem til riktig tid, og at varene blir behandlet med høyeste grad av varsomhet og profesjonalitet. Bestill transport her.

0