budbil fra blå kurer

Den beste budbilservicen i Oslo

Med Blå Kurér får du transport fra sjåfører som alltid strekker seg så langt de kan for å bistå våre kunder, slik at deres behov og ønsker alltid blir oppfylt.

Vi har et bredt spekter av tjenester for budbil i Oslo-området, og kan også tilby budservice mellom:

  • Oslo-Grenland
  • Oslo-Vestfold
  • Oslo-Buskerud

Vi leverer Østlandets raskeste tjenester fordi vi henter og leverer varer i løpet av en dag, eller raskere, om nødvendig.

Utvidet budbiltjeneste i Oslo

Blå Kurér har avtaler for transport som er svært fleksible og kan strekke seg over dager, måneder eller år. Hva slags omfang det er på transporten er helt avhengig av din bedrifts behov. Det er et utvidet tilbud for bedrifter som ikke ønsker å ansette egen sjåfør. Vi kan tilby levering samme dag i hele Oslo-området, så lenge bestillingen kommer før klokken 10.00 den dagen. For senere bestillinger kan vi levere påfølgende dag.

Les mer om våre budbjenester her

Vi disponerer varebiler og lastebiler

Det er ingen begrensninger på størrelse eller vekt når det kommer til våre budtjenester. Vi har både varebiler, budbiler og lastebiler tilgjengelig i Oslo-området, og kan tilby faste avtaler, samlastruter, lokalruter, ekspressfrakt og løsninger for sporadiske behov for frakt av gods og varer.

Vi  har daglige samlastruter for både små og store leveranser

Trenger du budservice i Oslo?

Ta kontakt i dag, vi står klare til å hjelpe deg!

0