fly som lander på flyplass

Vi tar alle fraktoppdrag

Uansett om du har behov for ekspressfrakt, flyfrakt, faste transportløsninger eller sporadisk frakt av gods og varer kan Blå Kurér få frakten sikkert fram. Mange bedrifter har ikke muligheten til å sørge for egen transport for leveransen, eller ønsker rett og slett å la et profesjonelt transportselskap med den riktige erfaringen og kunnskapen behandle transporten for seg.

Blå Kurér har et utvidet nettverk av flinke sjåfører og ruter som vi tilbyr sammen med våre samarbeidspartnere. Vi kan frakte dine varer, både for faste avtaler og for de med sporadisk transportbehov.

Budservice

Vi kan tilby våre kunder et bredt spekter av budtjenester. Alle bedrifter har ulike behov når det kommer til budtjenester, det er noe vi i Blå Kurér er klar over. Dette behovet består av flere forskjellige sammensatte faktorer, fra etterspørsel, til geografisk dekningsområde og tidsintervaller. Vårt mål er alltid å tilby deg den beste budtjenesten vi kan, enten du trenger å få utført små enkeltoppdrag, eller store omfattende oppdrag med lastebil.

Faste løsninger

Hvis din bedrift ikke ønsker eller har behov for egne transportmidler eller ansatte som kan utføre leveransen, kan vi i Blå Kurér tilby deg faste løsninger for transport og distribusjon. Dette er en velegnet løsning for bedrifter som ønsker kontinuerlig distribusjon og forutsigbare leveranser. Våre transportører er profesjonelle, dyktige og har lang erfaring. 

Ekspressfrakt

Man vet aldri når det plutselig haster å få varen levert, behovet for ekspressfrakt kan komme til uventet på til uforutsigbare tider. Når du trenger ekspressfrakt er det viktig å velge et transportselskap som har innebygde rutiner for nettopp slike oppdrag, og kan håndtere forsendelsen så snart det lar seg gjøre, uten forsinkelser. Blå Kurér har spesialisert seg på ekspressfrakt for bedriftskunder på Østlandet. Med strategisk plasserte sjåfører kan vi tilby levering samme dag over store deler av Sør- og Østlandet.

Flyfrakt

For forsendelser med svært høy hasteverdi kan det i noen tilfeller lønne seg, eller rett og slett være nødvendig, å ta i bruk flyfrakt. Dette er en tjeneste som vi i Blå Kurér tilbyr via våre samarbeidspartnere. For å benytte seg av flyfrakt forutsettes det imidlertid at vekten på varene du ønsker å sende ikke blir for høy. Ta gjerne kontakt så snart du vet du har behov for flyfrakt, så hjelper vi deg med det praktiske rundt leveransen.

Samlastruter

Har du behov for forsendelser som skal hentes og leveres samme dag, men hvor hente- og leveringstidspunktet ikke er avgjørende? Blå Kurér har et omfattende nettverk av samlastruter på Sør- og Østlandet. Dette er en løsning som passer bra for bedrifter som har sporadisk behov for transport, samtidig som det passer godt for bedrifter som ønsker forutsigbare og faste avganger. Dette er også en rimeligere løsning enn ekspressfrakt.

Lokalruter

Blå Kurér tilpasser våre lokale ruter etter din bedrifts behov knyttet til leveranse. Dette er en ypperlig løsning for bedrifter som ikke ønsker å benytte egne ansatte til å utføre leveranser i nærområdet. Våre lokalruter er svært fleksible, vi har mulighet til å tilpasse oss sporadisk bruk. Hvis du bestiller transport før klokken 10.00 kan oppdraget utføres innen dagen.

Har du behov for sikker, trygg og pålitelig frakt?

Blå Kurer kan hjelpe deg med frakt, uansett hva du skulle ha behov for. Hvis du har behov for sikker og profesjonell frakt av gods og varer til markedsriktige priser, kan du ta kontakt med oss i dag. Vår kunnskap er ditt verktøy.

0