Blå kurer lastebil, kran og blå himmel med skyer

Vi har skreddersydde transportløsninger

Blå Kurér er et transportselskap med et omfattende distribusjonsområde på Sør- og Østlandet, med mulighet for videre transport. Vi skjønner at det ikke alltid lar seg gjøre å tilpasse vareleveranser til standardmodeller. Derfor tilbyr vi skreddersydde transportløsninger for din bedrift.

Vi strekker oss alltid etter å gjøre kunden fornøyd, uansett om du ønsker enkeltoppdrag eller en fast avtale, om du har behov for store leveranser av pallegods og partifrakt, eller stykkgods og småparti. Vi har også elektroniske løsninger som gjør at du hele tiden har oversikt over din leveranse, fra bestilling til levering, fra dør til dør.

Faste distribusjonsløsninger

For bedrifter med behov for gjentagende transport har vi mulighet til å legge til kravspesifikasjonen i distribusjonsavtalen. Det er også en mulighet for faste vareleveranser som varierer i omfang og varighet.

Les mer om faste distribusjonsløsninger her

Ekspressfrakt og flyfrakt

Av og til haster det med å få transport. Med et omfattende kontaktnettverk tilgjengelig kan vi tilrettelegge for både ekspressfrakt og flyfrakt ved behov.

Les mer om ekspresstjenester her

Transportløsninger utenfor dekningsområdet

Blå Kurér har et nettverk av strategisk plasserte sjåfører på Sør- og Østlandet, men vi kan også tilpasse din forsending utenfor vårt dekningsområde. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi et utvidet kontaktnettverk som gjør det mulig å tilby transport både i inn- og utland.

Elektroniske løsninger

Manuell ordrebehandling kan fort bli et tidkrevende element i hverdagen. Derfor tilbyr vi elektroniske løsninger for deg, slik at du enkelt kan booke transport, skrive ut fakturaer, prisforespørsler, samt få full oversikt over din leveranse.

Her kan du lese mer om vårt elektroniske system

Har du behov for skreddersydde transporttjenester?

Vi har et omfattende nettverk av sjåfører og samarbeidspartnere. Vi kan sørge for at varene kommer trygt fram til avtalt tid. Ta kontakt via vårt online skjema, eller ring oss på telefon +47 35 93 19 40.

0