Mørk blå bil fra Blå Kurér AS på veien

Velg Blå Kurèr for faste distribusjonsruter

Dersom du trenger faste og forutsigbare ruter, uten å bruke egne ressurser, passer Blå Kurèrs faste distribusjonsruter.

For kunder som ikke ønsker å investere i egne transportmidler og bruke eget personell til vareleveranse, anbefaler vi våre lokalruter.

Skreddersydde transportløsninger for tilpassede behov

Dersom du har et transportbehov som våre andre tjenester ikke dekker, løser vi det. Vi skreddersyr spesielle transportløsninger som tilpasser seg dine behov.

Vi tilbyr en rekke ulike tjenester innenfor transport, blant annet samlastruter, lokalruter, budtjenester, ekspressleveringer og flyfrakt.

Alle tjenestene dekker ulike behov, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for å få hjelp til å finne den løsningen som best løser dine utfordringer.

Ta kontakt med Blå Kurèr i dag for å finne en transportløsning som passer for deg og din bedrift.

Våre dyktige transportører sørger for at dine varer kommer frem

Blå Kurèr har i dag 25 profesjonelle transportører, som er strategisk utplassert over hele vårt dekningsområde. Vi er derfor rett i nærheten, selv om vårt hovedkontor ligger i Porsgrunn.

Sjåførene våre er lokalkjent, og har god kjennskap til alle områdene de leverer til. De blir kjent med dine rutiner og behov, og kan følgelig gi deg god service.

Dersom vi opplever kapasitetsutfordringer i form av sykdom, teknisk havari på kjøretøy og lignende, dekker vi alltid opp dette, uten konsekvenser for deg som kunde.

Følg transporten i sanntid

Alle våre biler er utstyrt med GPS-sporing, slik at våre befraktere på hovedkontoret alltid vet hvor transporten er. Du kan enten kontakte vårt hovedkontor dersom du har spørsmål, eller bli webkunde. Som webkunde kan du få full oversikt over gjennomføring og levering, og sette opp epost- eller sms-varsling både til deg selv og dine mottakere.

Samlastruter Oslo-Grenland

Vi kjører også samlastruter hver dag, mandag til fredag. Rutene passer for deg som trenger at forsendelsen hentes og leveres hver dag. Vi kjører tur-retur:

  • Oslo-grenland
  • Oslo-Vestfold
  • Grenland-Vestfold
  • Grenland-Kristiansand

Les mer om våre samlastruter her.

0