Lastebil i fart

Våre samarbeidspartnere

Blå Kurér er et datterselskap av Transportsentralen sammen med Moss Transportforum. Dette samarbeidet gjør at vi kan tilby en enda bedre transportservice. Vårt mål er å kunne gi våre kunder den beste transporttjenesten på Østlandet, og vi jobber alltid for å øke vår kunnskap og erfaring.

Dyktige transportører og medarbeidere skaper grunnmuren i vår bedrift. For å yte den beste service vi kan, og gi deg et utvidet transportnettverk med flere forskjellige transportløsninger, inkludert flyfrakt, er vårt partnerskap med Transportsentralen og Moss Transportforum noe vi er veldig stolte av.

Transportsentralen

Transportsentralen er nesten hundre år gammel. Det ble startet allerede i 1927 og het da “Lastebileiernes Kjørekontor”. Siden den gang har de utviklet seg til en stor bedrift med 270 biler som eies av cirka 165 aksjonærer. I 2009 ble Blå Kurér solgt som et datterselskap til Transportsentralen Oslo, som ønsket å utvide sitt forretningsområde og geografiske nedslagsfelt med en strategisk avdeling i Vestfold og Telemarks-regionen. Det har vist seg å gi gode fordeler for begge parter. Med Blå Kurér sin markedsposisjon og Transportsentralen sin tyngde og størrelse, gir dette den beste brukeropplevelsen og det beste tilbudet for alle våre kunder.

Moss Transportforum

I tillegg til Blå Kurér eier også Transportsentralen Moss Transportforum. De har sin base i Moss, og har vært i drift siden 1930. Moss Transportforum er lokalisert like ved E6, de ligger 200 meter fra RV 120 med forbindelse til E18, og 4 km fra moderne havn og jernbane, og i tillegg bare 10 minutters kjøring til nye Moss Lufthavn Rygge. Sammen med Moss Transportforum har vi kunnet utvide vårt nettverk på Østlandet.

En utvidet transporttjeneste

Sammen med våre samarbeidspartnere har Blå Kurér bygget et utvidet nettverk av sjåfører og transporttjenester som strekker seg over et stort område på Sør- og Østlandet, inkludert Telemark, Vestfold, Oslo og Grenland, og både inn og utland. Det gjør også at vi kan tilby tjenester som for eksempel flyfrakt, for deg som har behov for hastelevering.

Fordeler ved å velge Blå Kurér

  • Levering på dagen
  • Daglig transport til og fra Oslo
  • Fokus på miljø
  • Bærekraftig og effektiv transport
  • Kunnskap og erfaring
  • Dyktige transportører og medarbeidere
  • Online bestilling
  • Markedsriktige priser

Trenger du transport?

Har du behov for transport? Vi tilbyr en rekke transporttjenester og kan skreddersy løsninger etter din bedrift sine behov. Ta kontakt i dag for en gratis og uforpliktende samtale.

0