lastebil fra blå kurer parkert på en havn

Trenger du partifrakt?

Har du behov for større forsendelser over to tonn? Blå Kurér kan hjelpe deg med partifrakt. Vi har et utvidet nettverk på Østlandet, men kan også hjelpe med partifrakt i andre deler av landet samt utenfor Norges grenser. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilby en rekke tjenester innen partifrakt, uansett om du har behov for sporadiske transportoppdrag eller om du ønsker en fast avtale.

Elektroniske løsninger gir deg full oversikt hele veien

For at din leveranse skal tilfredstille og oppfylle de forventningene som er satt, har vi installert GPS-sporing i alle våre biler. På den måten kan vi til enhver tid vite akkurat hvor bilene og forsendelsene befinner seg. Det gjør at du alltid vil ha tilgang på oppdatert og korrekt informasjon fra våre befraktere om hvor dine varer befinner seg under transporten. Om det skulle skje noe med din sending underveis, for eksempel en forsinkelse, vil du med en gang få en oppdatering i form av en SMS eller e-post.

Les mer om våre elektroniske løsninger her.

Faste løsninger for partifrakt

For bedrifter med behov for stabilitet og forutsigbarhet knyttet til frakt og varelevering, men som ikke ønsker eller har mulighet til å eie egne transportmidler og bruke eget personell i fraktoppdrag, kan vi tilby faste løsninger, også for større leveranser som partifrakt. Kravspesifikasjonene nedfelles i en distribusjonsavtale som sikrer kontinuitet og forutsigbarhet i samarbeidet.

Partifrakt tilpasset dine behov

Vi tar alltid utgangspunkt i kundens transportbehov, og utformer distribusjonsløsninger spesielt tilpasset den enkelte kunde. Våre transportører har lang erfaring, er svært profesjonelle, tar alltid hensyn til dine behov og behandler dine varer med varsomhet. Velger du Blå Kurér, får du en forutsigbar og langsiktig samarbeidspartner.

Våre ruter

Våre samlastruter og lokalruter strekker seg over store deler av Sør- og Østlandet, og inkluderer blant annet områdene:

  • Larvik
  • Sandefjord
  • Tønsberg
  • Horten
  • Telemark
  • Holmestrand
  • Buskerud
  • Oslo
  • Grenland

Les mer:

La Blå Kurer ta frakten

Har du behov for transportløsninger til partifrakt? Blå Kurer har et omfattende nettverk av sjåfører og biler på Sør- og Østlandet. Ta kontakt i dag, vi hjelper deg gjerne.

0