blå kurer lastebil, to kraner og blå himmel

Tilpasset transportløsning for din bedrift

Vi vet at ingen bedrifter er helt like, og alle har sine egne behov for transport- og distribusjonsløsninger. Behovene vil variere avhengig av omfanget til bedriften, hvilke varer som skal leveres, hvor mange ansatte det er i bedriften, og om det er snakk om faste transportløsninger eller et sporadisk behov for varelevering og frakt. Derfor tilbyr vi individuelt tilpassede løsninger slik at du får akkurat den transporten du trenger.

Digitale løsninger - effektivt og oversiktlig

Blå Kurér har digitale løsninger for bestilling av transport. I tillegg er det også installert GPS-sporing i alle våre biler, slik at våre befraktere til enhver tid kan se hvor varene dine befinner seg. Dersom det oppstår en situasjon som gjør at varene potensielt blir forsinket, vil du med en gang få vite det via tekstmelding eller på e-post. Med andre ord sørger våre digitale løsninger for at du vil få kontinuerlige oppdateringer om din leveranse og enkelt kan bestille transport når du trenger det.

Les mer om våre digitale løsninger her

Vi har løsninger for både små og store forsendelser

Uansett om du trenger lastebiler for store forsendelser med partifrakt, eller om du har behov for transport for mindre artikler og stykkgods kan Blå Kurér hjelpe deg med transport- og distribusjonsløsninger. Vi har alt fra budbiler til varebiler og lastebiler. Takket være vårt samarbeid med Transportsentralen Oslo og Moss Transportforum har vi også mulighet til å tilby flyfrakt, for de tilfellene hvor det haster med levering eller du skal sende en forsendelse over en lengre distanse.

Vi tilbyr samlastruter i Sør- og Østlandet

Samlastruter er en ideell løsning for deg som ønsker å hente og levere forsendelser samme dag, men hvor hente- og leveringstidspunktet ikke er avgjørende, samtidig som det er en rimeligere alternativ til ekspresslevering. Vi har utarbeidet et nøye planlagt nettverk av samlastruter på Sør- og Østlandet. Dette er en løsning som passer bra for bedrifter som har sporadisk behov for transport, eller som ønsker forutsigbare og faste avganger.

Les mer om våre samlastruter her

Lokalruter og budservice

Blå Kurer tilpasser våre lokale ruter til behovet din bedrift har rundt leveranse. Dette er en ypperlig løsning for bedrifter som ikke ønsker å benytte egne ansatte til å utføre leveranser i nærområdet. Våre lokalruter er svært fleksible, vi har mulighet til å tilpasse oss sporadisk bruk. Hvis du bestiller transport før klokken 10.00 kan oppdraget utføres innen dagen.

Her kan du lese mer om våre lokalruter

Trenger du transport?

Blå Kurer har et omfattende nettverk av sjåfører og biler på Sør- og Østlandet. Ta kontakt i dag, vi hjelper deg gjerne.

0