lastebil fra blå Kurér

Slik velger du riktig transport til riktig pris

Det kan være en utfordring å finne den rette bilen til den beste prisen. Mange transportselskaper virker også ganske like ved første øyekast, men hvilke typer bud- og varebiler selskapet har, samt hvilke ruter det har kan utgjøre en stor forskjell når det kommer til pris. Velger du feil transportselskap kan du ende opp med å betale mer for transporten enn nødvendig. Blå Kurér er opptatt av å kunne levere markedsriktige priser.

Størrelse og vekt

Den viktigste faktoren når det kommer til valg av transport er størrelse og vekt på det som skal leveres. Er det snakk om småpartivarer under 2,5 tonn eller større pallegods og partivarer på over 2,5 tonn? Det kan være en lurt å gi seg selv litt slingringsmonn.

Oversikt over behov

Før du bestiller transport bør du ha en god oversikt over hvilke behov du har for transport. Er dette et tillegg til din vanlige drift, eller har du behov for et transportselskap som fronter deg som vareeier og bekrefter din markedsposisjon? Hvor store tidsfrister er det som gjelder? Jo mer informasjon vi får om dine behov, jo bedre kan vi sørge for å tilby deg den mest hensiktsmessige transportløsningen.

Faste distribusjonsløsninger

Hvis du har behov for faste distribusjonsløsninger er det lurt å bruke et transportselskap med stabilitet og forutsigbarhet i markedet. Da slipper du å måtte forholde deg til potensielt dyre omstillinger og du kan planlegge med sikkerhet i god tid fremover.

Les mer om faste distribusjonsløsninger her

Samlastruter

Samlastruter er vårt rimeligste alternativ for mindre laster og leveranser. Det er trygt og fleksibelt med hyppige avganger. Det er også en god løsning for deg som har behov for samme dag levering.

Les mer om våre samlastruter her

Har du behov for transport?

Blå Kurér har et stort utvalg av biler i forskjellige størrelser. Vi leverer helt uten omlastning og kan tilby ekspressfrakt, flyfrakt og faste distribusjonsløsninger. Ta kontakt i dag! Du kan også ringe oss på telefon +47 35 93 19 40.

0