Blå transportbil fra Blå Kurér AS

Lokalruter i Oslo, Vestfold, Buskerud og Telemark | Blå Kurér AS

Blå Kurér tilbyr lokalruter tilpasset din bedrifts behov. Vi disponerer transportbiler og erfarne, lokalkjente sjåfører på Østlandet, og dekker områdene Oslo, Buskerud, Sørlandet, Vestfold og Telemark. Med våre transportbiler og sjåfører, kan vi bistå med å frakte varer langs lokale ruter i disse områdene.

Hvorfor velge Blå Kurér for lokale leveranser?

Å benytte seg av våre transportbiler er en god løsning for deg dersom din bedrift ikke ønsker å eie egne transportmidler, eller ha egne ansatte som utfører leveranser. Blå Kurér er tilgjengelige og profesjonelle, og har stor kapasitet til å bistå med hurtig henting og levering langs våre lokale ruter.

Sporadiske leveranser eller faste distribusjonsløsninger

Har du behov for sporadiske leveranser vil alle oppdrag som bestilles før klokken 10.00,  leveres i løpet av samme dag.

Blå Kurér tilbyr også faste distribusjonsløsninger for din bedrift dersom det er behov for det. Ved å velge oss får du en samarbeidspartner som leverer forutsigbare løsninger du kan forholde deg til på langsiktig basis.

Her finner du mer informasjon om våre faste distribusjonsløsninger i Oslo, Vestfold, Buskerud og Telemark.

Vi disponerer varebiler og lastebiler

Vi setter ingen begrensninger på verken størrelse eller vekt, og tilpasser oss deg og din bedrifts behov for transport, frakt og leveranser. Derfor betjenes lokalrutene i vårt område av både varebiler og lastebiler, slik at vi kan tilby et stort antall tjenester som strekker seg fra mindre enkeltoppdrag med varebil, til større og mer omfattende leveranser med lastebil.

Les mer om våre lokalruter i Grenland/Vestfold og Nedre Buskerud her.

Ønsker du å vite mer om våre lokale ruter i Oslo, Buskerud, Vestfold eller Telemark? Kontakt oss her!

0