Blå varebil fra blå kurer

Levering samme dag i Oslo

Har du behov for samme dag levering i Oslo? Blå Kurér kan hjelpe deg med både store og små forsendelser, og har ekspresslevering i hele Oslo området. Vi har transportmidler i flere forskjellige størrelser, fra budbiler og varebiler, til lastebiler, så vi har mulighet til å ta alt fra partifrakt og pallegods til stykkgods.

Våre distribusjonsløsninger er skreddersydde til hver enkelt bedrift. Vi har strategisk plasserte sjåfører med den riktige lokalkunnskapen som sikrer at varene alltid kommer frem, til rett sted og til riktig tid.

Vår budbiltjeneste i Oslo

En avtale med Blå Kurér er et alternativ til at din bedrift ansetter en egen sjåfør med eget transportmiddel. Å sette bort frakten til Blå Kurér er ofte den enkleste og mest effektive løsningen for bedrifter. Vi kan utføre alle leveranser for deg. Som en del av vår budbiltjeneste tilbyr vi godsruter til sporadiske oppdrag eller faste distribusjonsløsninger. Vi kan tilby svært fleksible avtaler, både for deg som har behov for fast levering, eller om du ser etter en budbilservice til sporadisk bruk. Våre sjårører er lommekjente i hele Osloregionen og behandler varene med høyeste grad av profesjonalitet og varsomhet.

Trykk her for å lese mer om budtjenester fra Blå Kurér

Ekspressfrakt

Behovet for ekspresslevering kan oppstå til uventede og uforutsigbare tider. Man vet aldri når det plutselig haster å levere en bestilling. Heldigvis har Blå Kurér gode etablerte rutiner rundt bestillinger for ekspresslevering som har høy hasteverdi. I Oslo kan vi levere samme dag i de aller fleste tilfeller. I de tilfellene det ikke skulle gå leverer vi alltid påfølgende dag. Ta kontakt så snart du vet du har behov for ekspresslevering så kan vi være sikker på å få dine varer fram i god tid.

Les mer om vår ekspressfrakt her

Trenger du samme dag levering i Oslo?

Blå Kurer har et omfattende nettverk av sjåfører og biler på Sør- og Østlandet. Ta kontakt i dag, vi hjelper deg gjerne.

0