Blå lastebil ved sjøen

Faste distribusjonsløsninger i Oslo, Buskerud, Sørlandet, Vestfold og Telemark

Faste distribusjonsløsninger er alternativet for deg som ikke ønsker å bruke egne ansatte og materiell til distribusjon, og som ønsker en fast, langsiktig transportavtale. Vi planlegger og skreddersyr faste løsninger tilpasset din bedrifts behov.

Faste ruter

Våre faste distribusjonsløsninger er løsninger som skal dekke nettopp faste og forutsigbare transportbehov. Oppdragene kan variere fra å omfatte alt fra noen få timer i uken til daglige leveringer over lengre perioder. Rutene fastsettes på forhånd, og kan for eksempel innebære levering fra deres lager til faste leveringsadresser.

Sammen finner vi en løsning som passer deg og din bedrift

Ulike transportoppdrag stiller ulike krav til utførelse, og vi vet at du som kunde ønsker forutsigbarhet ved langsiktige oppdrag. Derfor skreddersys hver enkelt avtale basert på dine ønsker og forventninger, uavhengig av omfang og varighet. Vi har både varebiler og lastebiler til rådighet, og setter ingen begrensning på verken størrelse eller vekt. Vårt mål er å tilby bedrifter i Telemark, Vestfold, Buskerud og Oslo et stabilt og effektivt transportrutetilbud.

Vi hjelper deg med frakt i inn- og utland

Har du behov som strekker seg utover vårt leveranseområde, kan vi allikevel hjelpe deg. Vi har samarbeidspartnere som utfører leveranser både over hele landet og til utlandet, og kan formidle flyfrakt for rask levering av mindre pakker.

Les mer om flyfrakt her og om formidling av transporttjenester gjennom våre samarbeidspartnere her.

Forutsigbar og langsiktig samarbeidspartner

Det er viktig for oss at du som kunde vet hva du får. Når vi har blitt enige om en løsning, skriver vi derfor en distribusjonsavtale der begge parters forventninger nedtegnes. På denne måten sikrer vi kontinuitet og forutsigbarhet, og legger grunnlaget for et langt og godt samarbeid.

Ta kontakt i dag dersom du ønsker mer informasjon om faste distribusjonsløsninger, eller for et konkret pris- og utførelsesforslag.

0