Lastebil på vei under blå himmel

Ekspressfrakt på Østlandet

Dersom din bedrift har behov for ekspressfrakt på Østlandet, er Blå Kurér et naturlig førstevalg. Vi har forståelse for at frakt- og transportbehov kan oppstå plutselig, og at du og din bedrift kan trenge rask henting og levering. Derfor har vi spesialisert oss på å håndtere små og store leveranser raskt, effektivt og profesjonelt.

Stor kapasitet og lang erfaring

Blå Kurér har kapasitet til å håndtere all ekspressfrakt som skulle dukke opp og står til enhver tid klare for rask utrykning. Våre sjåfører er erfarne, har lang fartstid i bransjen og vil håndtere din leveranse profesjonelt og varsomt.

Raskest i Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark

Vi er raskest på ekspressleveranser i Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark. Våre sjåfører er strategisk plassert i vårt dekningsområde, slik at vi alltid har mulighet til å møte dine transportbehov. For å redusere transportkostnadene for våre kunder tilbyr vi også godsruter og samlastruter i området. Disse rutene har varelevering samme dag eller tidlig neste morgen dersom du velger å transportere dine varer med en av våre ettermiddagsruter.

For mer informasjon om avgangstider på våre samlastruter på Østlandet, se her.

Ingen geografiske begrensninger

Vi har ingen geografiske begrensninger for ekspressfrakt. Dersom din bedrift har behov for rask henting og levering av varer utenfor vårt dekningsområde, benytter vi oss av våre kontakter og samarbeidspartnere, slik at vi kan sørge for at din forsendelse kommer raskest mulig frem også her.

Flyfrakt for ekspressforsendelser

I samarbeid med våre kontakter og partnere i transportbransjen formidler vi i Blå Kurér flyfrakt for mindre ekspressforsendelser utenfor vårt tjenesteområde. Dersom varen ikke er for stor og tung, sørger vi for at leveransen kan leveres direkte til mottaker eller på nærmeste flyplass hvor kunden kan hente varen. Her kan du lese mer om vårt flyfrakt-tilbud.

Har du spørsmål om våre tjenester innen ekspressfrakt? Kontakt oss her for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud!

0