En blå lastebil kjører foran en rød lastebil på motorvei

Effektiv transport - helt uten omlastning

Blå Kurér kan tilby effektiv transport, samt ekspress- og samme-dag-leveranser mellom Oslo og Grenland, helt uten bruk av omlastningsterminaler. Det gjør at vi kan tilby en svært effektiv og fleksibel transporttjeneste som kan skreddersys rundt dine behov, både for bedrifter med sporadisk transportbehov og de som ønsker faste avtaler for transport.

Det betyr også at vi har en svært lav avviksprosent da avvik i form av skader, forsinkelser og manko reduseres betraktelig ettersom vi ikke benytter terminaler eller omlaster godset.

Befraktere og sjåfører

Dyktige ansatte med den riktige kunnskapen og erfaringen er grunnmuren i vår bedrift som transportselskap. Vi har seks ansatte i administrasjonen, samt tre erfarne befraktere som til enhver tid sørge for at våre kunder får utført sine transporter innenfor avtalte betingelser. Blå Kurér sysselsetter også cirka 25 selvstendige profesjonelle transportører. Våre transportører er stasjonert strategisk over hele vårt dekningsområde. På den måten kan vi være i nærheten av din bedrift selv om oppdragene administreres fra sentralen i Porsgrunn. 

Ekspressfrakt og hastelevering

Trenger du ekspressfrakt eller hastelevering? Da er det viktig å velge et transportselskap som har erfaring og innebygde rutiner for nettopp slike oppdrag, slik at man kan håndtere forsendelsen så snart det lar seg gjøre, uten forsinkelser. Blå Kurér har spesialisert seg på ekspressfrakt for bedriftskunder på Østlandet. Med strategisk plasserte sjåfører kan vi tilby levering samme dag over store deler av Sør- og Østlandet.

Les mer om vår ekspressfrakt her

Samlastruter og lokalruter

Vi tilbyr flere forskjellige samlastruter og lokalruter i Osloregionen, samt mellom Oslo og Grenland, Oslo og Vestfold, Oslo og Buskerud, samt en Sørlandsrute. Vi mulighet til å ta på oss mange forskjellige type oppdrag, samtidig som vi kan tilpasse oss hver eneste kunde med en høy grad av fleksibilitet.

Les mer:

Trenger du transport?

Vi tilpasser alle transportløsninger etter dine unike behov. Ta kontakt i dag, vi står klare til å hjelpe deg!

0