Blå lastebil parkert foran bygning på dagtid

Derfor skal du velge Blå Kurér

I snart 20 år har Blå Kurér levert stabile transporttjenester på strekningen Grenland til Oslo. Våre vare- og lastebiler har levert varer for bedriftskunder hver eneste dag, ved å fokusere på riktig kompetanse, tett dialog, høy fleksibilitet og ikke minst punktlighet.

Din transportpartner i Telemark, Oslo, Buskerud, Vestfold og Kristiansand

Hver dag kjører vi samlastruter, ekspressleveringer og sammedagsleveringer mellom Oslo og Grenland, og vi stopper i Buskerud og Vestfold. Vi kjører også samlastruter fra Grenland til Kristiansand, med stopp langs alle byer på veien. 

Vi er ikke innom noen terminaler, noe som sikrer deg både effektivitet og mindre risiko for skader ved av- og pålessing.

Når du velger Blå Kurér får du en transportleverandør som:

  • Har kunnskap og erfaring
  • Har dyktige transportører- og medarbeidere
  • Har kreativitet og presisjon i sin utførelse
  • Har et stabilt og profesjonelt forhold til sine kunder
  • Har et naturlig tillitsforhold til kunder og leverandører
  • Tilbyr markedsriktige priser
  • Elektroniske booking og sporingssystemer

Samlastruter med faste avganger mandag til fredag

For bedrifter som ønsker forutsigbarhet og faste leveringer anbefaler vi våre samlastruter. Da hentes og leveres forsendelsen samme dag, og er et rimeligere alternativ til ekspressfrakt.

Samlastrutene passer for bedrifter med sporadiske transportbehov, eller de som trenger faste avganger. Vi inngår gjerne faste avtaler for begges trygghet.

Se våre ruter og avgangstider her. Vi kjører Oslo-Grenland, Oslo-Vestfold og Grenland-Vestfold.

Lokalruter i og mellom Vestfold og Grenland

Vi tilbyr en rekke ulike transporttjenester, som passer kunder med alle behov. Med kompetanse på planleggingsnivå, klarer vi å fylle dine behov; – raskt og pålitelig.

For kunder som ikke har egen transport eller ønsker å bruke sine ressurser på det, passer Blå Kurérs lokalruter. De starter tidlig på morgenen, og det leveres gjennom hele arbeidsdagen.

Lokalrutene går i og mellom Vestfold og Grenland, og vi benytter både varebiler og lastebiler.

Bredt spekter av budbiltjenester

Har du behov for budbiltjenester med vare- eller lastebil? Vi leverer dit du trenger det. Vi tegner også fraktavtale om du stadig opplever behov for å levere sporadiske pakker, både for å holde kontroll på fraktkostnaden, og for å sikre forutsigbarhet.

Les mer om Blå Kurérs budbiltjenester i Vestfold, Telemark, Buskerud og Vestfold her.

Ekspresslevering

Trenger du å få levert en viktig umiddelbart? Vi iverksetter snarest mulig og leverer direkte til mottaker uten forsinkelser.

Kontakt oss i dag for ekspresslevering.

Derfor skal du velge Blå Kurér

I oss får du en transportpartner du kan stole på. Med lang erfaring og bred kompetanse, både innen planlegging og utførelse, er dine varer i trygge hender.

Vi tilbyr raske, pålitelige og daglige leveringer mandag til fredag fra Grenland, Vestfold til Oslo samt lokalt både i Grenland og Vestfold. Vår nye Sørlandsrute kjører også fra Grenland til Kristiansand hver uke dag, med stopp langs E18. Ta kontakt med oss i dag dersom du ønsker sporadiske oppdrag, eller ønsker å inngå en avtale med oss.

0