Mørk blå bil fra Blå Kurér AS på veien

Blå Kurér tilbyr transporttjenester i Vestfold

Blå Kurér har siden år 2000 tilbudt leveranse og transport med vare- og lastebil i og rundt Vestfold. Med sete i nabofylket er vi godt kjent i hele Vestfold, og har et stort antall leveranser daglig.

Vi har flere transportører som er stasjonert i Vestfold, du er sikret en lommekjent sjåfør.

Samlastruter i Vestfold

Samlastruter er et rimeligere alternativ, og kjører hver dag mandag til fredag. Vi kjører fra Grenland til Vestfold ca klokken 10, og leverer mellom 11 og klokken 14, før vi returnerer til Grenland.

Det går også samlastrute fra både Vestfold til Oslo klokken 09, med levering mellom 12 og 16.

Les mer om våre rutetider her for samlastruter i og mellom Vestfold.

Ekspressleveringer i Vestfold

For raske leveranser med korte tidsrammer passer våre ekspressleveringer. Vi har egne biler som egner seg til slike oppdrag, og så snart bestillingen kommer inn sender vi våre sjåfører av gårde. Våre sjåfører er lommekjent, og løser oppdraget smidig og problemfritt.

Er du webkunde, kan du spore din leveranse i sanntid og motta automatiske oppdateringer på epost eller tekstmelding underveis.

Forutsigbarhet og smidig håndtering

Det viktigste for våre kunder er at leveransene kommer raskt frem og vi fokuserer derfor på sammedagsleveringer, forutsigbarhet og smidig håndtering. Vår tjenesteportefølje omfatter blant annet:

Ta kontakt med Blå Kurér i dag dersom du har et transportbehov i Vestfold, eller ønsker å inngå en fast avtale om distribusjon.

0